• Elliot1

    Vi som har BIM runt 24/9

    BIM 23/9 och tycker dagarna går såååå långsamt. Brukar i vanliga fall vara ganska avslappnad men fick missfall i augusti och vill inget annat än att vara gravid igen.. Därför känns väntan extra lång denna gång!

  • Elliot1

    Suuuuck vissa stunder känner jag mig gravid och vissa stunder helt hopplös och tänker bara "nä det tog sig definitivt inte, kommer få mens på fredag".. Försöker att inte inbilla mig symtom känner ändå efter hela tiden :/ Men vet att jag testade negativt på BIM-3 förra gången och positivt på BIM-1 då skulle jag testa nu så kommer det garanterat visa negativt.. Kan det blir fredag typ NU tack!!!

  • Elliot1

    Har en känsla av att mensen kommer ändå. Har BIM på lördag.. Ganska ont i ryggen idag, lite lätt illamående, och typ strålar ner mot venusberget (världens fulaste ord?!).. Vet att symtomen på mens och graviditet kan vara väldigt lika men känslan är ändå att jag kommer få mens. Åh typiskt :(

    Hoppet är väl det sista som överger en.

  • Elliot1
    minnah88 skrev 2017-09-22 05:42:31 följande:

    Börjar det närma sig för någon? Och vem ska testa??


    Jag har BIM imorgon. Hade ordentlig mensvärk tidigare i veckan och var helt säker på att jag skulle få mens, men den har inte kommit ännu.. Värken har börjat avta men har typ en "olustig" känsla i kroppen. Testade mig igår och det var negativt. Vet dock att förra gången jag var gravid testade jag inte positivt förrän BIM-dagen så hoppet lever väl än. Du då??
  • Elliot1

    Fan också, där kom mensen :( Visserligen första försöket efter ett missfall så får väl inte deppa ihop helt. Men besviken blir man ju oavsett!

Svar på tråden Vi som har BIM runt 24/9