• LFF
    Äldre 14 Sep 09:09
    2910 visningar
    20 svar
    +1
    20
    2910

    Stämmer det att det bara är bevis som gäller?

    Nezzel86 skrev 2017-09-14 08:47:03 följande:

    Nej soc förstår inte, jag får smärtstillande utskrivet och tar dom precis som jag ska, mindre tom, och senast jag pratade med utredaren så sa jag att detta inte gör mig till en missbrukare, jo det gör det ju säger hon, lite senare när jag hade ifrågasatt flera saker så säger hon istället "ja fast om du vill, för jag har varit snäll i min utredning (jaha fast ditt jobb är inte att vara snäll) så kan jag ringa och fråga din läkare varför han skriver ut smärtstillande till dig", som nåt hot, jag tänkte ja men gör du det om du mår bättre av det. Hon är så vidrig och i utredningen har hon beskrivit mig som ja jag vet inte vad, och hon har fått inskrivet i min sons journal att jag har ett missbruk eller har haft och på det svarar hon att hon har inget krav på sig att kontrollera om uppgifterna hon fått in stämmer.. Jag fattar inte hur det kan gå till såhär, har som tur är spelat in de senaste samtaken med henne men inte från början, sen vet jag inte vad jag ska göra med det, vågar inte göra något förren hon inte har mer med mig att göra för hon e ju helt sjuk..


    Spela in alla samtal du har med soc och dra det sedan vidare till handläggarens chef eller högre upp om så behövs! Ha all kommunikation med pappan skriftligen så det klart och tydligt finns papper på vem som sagt vad innan. Kräv att få byta handläggare eftersom hon inte kan vara objektiv. Och skaffa ett ombud!
  • LFF
    Äldre 15 Sep 11:01
    #20
    Nezzel86 skrev 2017-09-15 09:51:48 följande:

    Jadu, hon ringde en läkare och sa det och mycket mer, hon ringde pga amningen och mina smärtstillande, trots att hon ringt och fått bekräftat från neonatal som vi låg på i 5 dygn pga detta som sa att jag fick amma men hon hade pratat med läkemedelsverket och litade på dom, detta var alltså 2 veckor efter han föddes, fick träffa en ny läkare som hon ordna fram, jag skulle packa väskor och bli inlagda och på henne höll min son på att dö i princip, vi kom in till sjukhuset och det tog väl en timme sen åkte vi hem och jag kunde fortsätta amma, och då blev soc utredaren ännu värre, hon har ju inte fel. Och detta med amningen


    Hon ringde till en barnläkare, i journaltexten låter det på henne som min son håller på att dö, det hon säger i samtalet skriver läkaren in i journalen. Min son va 4 veckor då, trots att vi hade legat på neonatal i fem dagar, det var planerat sen innan han föddes att vi skulle göra det, och det var inga problem med att amma då, det beskedet fick vi redan innan han föddes. Hursomhelst så hade läkemedelsverket sagt att man inte kunde amma och hon litar på dom, sen ringer hon till mig och säger att jag ska åka in direkt och packa väskor mm för vi ska bli inlagda, i panik in till sjukhuset och vi är där i en timme max, dom undersöker min son, väger mm, vi pratar om graviditeten och förlossningen och hon säger att jag kan forsätta amma, då blir hon ännu mer otrevlig, och hon vet ju bättre än alla jag har träffat, sen säger hon att dom sagt till mig där att sluta amma och jag har ju fortsatt ändå, försöker förklara att det inte är så utan att jag kunde fortsätta amma, ringde tillbaka till barnläkaren som bekräftade att jag inte missförstått och jag bad henne skriva in detta i journalen så att en idiot också kan förstå det och hon gjorde det men fortfarande så har hon rätt och alla andra fel. Ovanpå allt kallar hon mig missbrukare för mina smärtstillande, jag säger att jag får det utskrivet och tar det precis som jag ska, mindre tom, det gör mig inte till en missbrukare, då säger hon att jo det gör det ju visst. Hursomhelst så slutade jag amma för jag vågade inte utmana henne för jag upplever att hon är helt sjuk och att jag inte vill riskera att hon gör nåt i affekt av att jag ifrågasätter henne. Hade jag vetat att man får byta handläggare så hade det såklart blivit gjort från början:( så svaret på din fråga är att det räckte att hon ringde dit och sa det för att få det inskrivet.
    Men för guds skull, ring till handläggarens chef och visa på detta i din sons journal. Så där får man ju inte hålla på. Du/Ni ska ha en ny handläggare genast och i princip börja om från början med allt. 
Svar på tråden Stämmer det att det bara är bevis som gäller?