• Anonym (nä fy)
    Äldre 14 Sep 15:15
    1446 visningar
    16 svar
    16
    1446

    Dela ansvar

    Anonym (XXX) skrev 2017-09-14 08:55:10 följande:

    Nu skulle jag vilja höra era åsikter om det uttjatade temat ansvar för hemmet.
    Vi är två personer i hushållet jag och min man. Jag lagar mat och också ofta städar och handlar mat och detta frivilligt. Om jag vill att min man gör något och det jag ber om är att han damsuger och rengör badrummet så måste jag tjata om det i dagar. Han säger inte nej utan att han har glömt att han skulle det. Jag är så trött på det.
    Igår blev jag irriterat på hans svar och då blev han sur och sa att jag förstör stämning så jag fick nästan dåligt samvete.
    Hur löser ni uppdelning av hushållssysslor hemma?


    Tror att du redan innan du skrev här på forumet var klar över att det var snedfördelat, självklart delar man på ansvar, visserligen efter förmåga men din man låter inte som om han har ett riktigt handikapp(lathet och bekvämlighet är inte ett handikapp) och då är det självklart att han gör sin del.

    Att han sen manipulerar dig och försöker få det till att du förstör stämmningen är rent ut sagt oförskämt, bara det hade fått mig att lämna.

    Nu är det du som sätter ner foten och om han inte vil lfärändras så upplyser du honom om att det isåfall är du som kommer förändras och att han hädanefter får ta 100% av allt arbete hemma hos honom för då lämnar du.

    Men som sagt hans beteende och manipulativa sida är nog för att jag hade lämnat, vilken gris för att vara ärlig (och snälla säg inte at than annars har sååå många fina sidor för de väger inte upp eller ger frikort till at tbete sig som en gris på andra sätt)
Svar på tråden Dela ansvar