• Äldre 26 Sep 17:47
    5686 visningar
    54 svar
    54
    5686

    BF november & stannar kvar på FL

    Är gravid med första barnet och har BF 1 november. Någon/några som vill följas åt sista tiden?

  • Svar på tråden BF november & stannar kvar på FL
  • Äldre 5 Oct 07:46
    #1

    Ingen? :/

  • Äldre 5 Oct 20:27
    #3

    Tjoohoo, en till :) Hur mår du? Jag mår faktiskt bra förutom lite smärtor då och då under revbenen men jag tycker tiden står vääääldigt stilla. Längtar så mkt! Allt är inhandlat, BBväskan packad och jag slutade jobba för 6 veckor sedan så jag är något uttråkad...

  • Äldre 5 Oct 21:15
    #5

    Jag vilar ganska mkt, känner att det är lika bra att passa på nu. Annars är det träning i den mån jag orkar, promenader med hunden och en hel del besök hos vänner. Själv då? Vet ni könet på bebisen?

  • Äldre 6 Oct 09:02
    #7

    En schäfer, så jag har inte så mkt val än att ta mig i kragen och gå ut. Jag väntar en pojke, det var svårt att missa vid ultraljudet så som han låg och blottade sig :)

  • Äldre 6 Oct 21:01
    #9

    Japp, jag var så nyfiken så jag hade nig inte kunnat hålla mig från att fråga om jag inte hade sett. Jag intalar mig att han kommer en vecka tidigt, har du "fått för" dig ngt?

  • Äldre 15 Oct 13:54
    #12

    Hur går det för er? 17 dagar kvar till BF här men tycker gott att han kan komma nästa vecka. Nu gör det bra ont under vänster revben, att ligga ned är nästan det enda som funkar. Hur mår ni?

  • Äldre 15 Oct 19:49
    #14

    Ja, nätterna är hopplösa :( Trött men att sova sammanhängande är ju bara att glömma. Men nu har snart en dag till gått :)

  • Äldre 15 Oct 20:59
    #16

    Brukar vila nästan 1,5 timma eller två mitt på dagen så det går ingen nöd på mig. Har du förberett allt hemma?

  • Äldre 17 Oct 15:31
    #19

    I vagnen har jag bäddat med babynest och en varm åkpåse, blir det svinkallt tänkte jag byta ut babynestet mot ett fårskinn. Hemgång tänker jag sker i body, byxor, mössa och en typ av overoll (tänk dig tunnare åkpåse som har inbyggda vantar). Tror snarare att trixet blir att inte klä honom för varmt :)

  • Äldre 19 Oct 07:45
    #21

    Hur går det för er tjejer? Tiden rullar på väldigt långsamt här tycker jag.

  • Äldre 24 Oct 13:38
    #24

    Åh vad avundsjuk jag blir! Vecka 38+5 idag och inte det minsta tecken på att min lillpojke är på väg ut. Längtar så galet mkt nu!

  • Äldre 29 Oct 21:27
    #27
    Anyver skrev 2017-10-29 20:46:41 följande:

    Hej på er!

    Jag har BF den 22 november (jag själv fyller år 21 november, go figure Flört ), v 36+3.

    Tänkte nu på slutet att jag skulle haka på er som också ska ha barn i november (tidigare forum har gått över till facebook, hittade inte denna förrän nu). Fler än jag som är förstföderskor och inte har en susning om vad som komma ska?

    Det här med förvärkar har jag inte en aning om, men tror inte jag har drabbats av det ännu. Dock har jag sammandragningar, strålar ner mot ljumskar och mot själva musen samt ordentligt med foglossning och ryggvärk.

    Hur mår ni? Börjar det närma sig för er eller har ni likt jag 26 dagar kvar till BF?


    Hej! Jag har 3 dagar till BF men kan ju inte påstå att jag känner av att något skulle vara på gång. Är mitt första barn :)
    Hur mår ni andra?
  • Äldre 31 Oct 10:30
    #30

    Hur går det för er? BF imorgon men inte tror jag att den här killen tänker komma ut då. Letar tecken som en galning men märker ingenting.

  • Äldre 31 Oct 15:51
    #34

    Ska till MVC imorgon och då får jag reda på om jag ska bli igångsatt efter 7 eller 14 dagar, om lillkillen inte kommer ut själv då vill säga. Det pågår en studie här där man lottas i vilken grupp man skall ingå.,

  • Äldre 2 Nov 20:23
    #42

    Hej tjejer! Hur går det för er? Hade BF igår men än så länge har lillkillen inte visat några tecken på att han vill komma ut. Har gått hemma sedan 25 augusti så är lagom uttråkad vid det här laget.

  • Äldre 2 Nov 21:07
    #44
    Anyver skrev 2017-11-02 20:58:03 följande:
    Tjena!

    Beklagar att han ännu är kvar, men du verkar vara vid bättre humör än vad jag är :). Jag inbillar mig att jag känner förvärkar och allt möjligt, men är nog mer önsketänkande. Har ganska ont i ryggen dock. Förstår att du är uttråkad, vad fördriver du dina dagar med?
    Jag är och hälsar på mammalediga kollegor, tränade fram tills för två veckor sedan, har en schäfer som måste underhållas och så har jag villa och tomt så det finns alltid ngt som måste göras :) Får väl erkänna att det blivit mycket Netflix och godisätande oxå tyvärr.
    Försöker hålla humöret uppe, har väntat i 7 år på att få barn så vad gör några dagar till tänker jag.
  • Äldre 4 Nov 05:16
    #48

    3 dagar över tiden nu och inte det minsta tecken på att ngt ska hända :( Är på riktigt dåligt humör nu, vet inte hur jag ska fördriva tiden. Igår kändes det faktiskt ok men nu när jag vaknade kände jag bara en hopplöshet...

  • Äldre 10 Nov 23:28
    #50

    I söndags kom äntligen min älskade pojke :) Vi kom hem i förrgår och myser mest hela tiden. Eller ja, jag myser och han sover ;)

Svar på tråden BF november & stannar kvar på FL