• Äldre 29 Nov 20:16
    921143 visningar
    1530 svar
    1530
    921143

    Nu är Oktoberbarnen 2017 här

    erijon skrev 2017-11-29 18:15:44 följande:

    Här får bebisar sprutan vid 3 månader! Hur tidigt får de hos er?


    Ingen aning Men minns att det inte var så roligt då storasyskonen fick sprutor...
  • Äldre 30 Nov 13:12

    Jag hade inga konstiga graviddrömmar, men nu verkar det som att jag tar igen det. Har flera nätter haft obehagliga drömmar som handlat om att jag ska skydda barnen från olika faror. Inatt sprang jag runt med barnvagnen och gömde mig med bebis i ett skåp. Är det fler som har så här?

  • Äldre 1 Dec 10:50

    Finns ett yogapass som heter typ upper body tension som jag kört som är för nyförlösta mammor (finns på youtube), men det förutsätter förstås att man kan lägga bort bebis i typ 15 min Bra för stela nackar.

    Just nu har jag en väldigt nöjd bebis. Dagtid somnar han snabbt då jag lägger ner honom (trots att det inte funkar bra med nappen), men på kvällen har han svårare att komma till ro.

  • Äldre 1 Dec 12:53

    Vilken fin bild erijon. Härligt runda kinder

  • Äldre 5 Dec 09:24

    Mitt avslag försvann också efter 6 veckor. Innan dess har det kommit och gått. En vecka utan blod och sen lite mera rött osv. På slutet nu mer gråaktigt. Jag tror inte mensen kommer tillbaka innan avslaget är helt borta. Förra gången kom mensen tyvärr efter bara några månader trots helamning. Första mensen brukar dessutom vara sjukt jobbig, så jag hoppas att den dröjer!

  • Äldre 5 Dec 09:28
    LitenBlomma skrev 2017-12-04 16:15:04 följande:

    Rikligt var det bara i början och sen färgat men tyvärr en doft som jag har svårt för.

    Nu har vi julpyntet, bakat pepparkakor, pepparkakshus och stort hjärta att hänga i snöre. Köpte en ny julgodisbok och barnen ska få välja varsitt julgodis som vi ska baka. Älskar jul!

    Tyvärr har vi massa onödiga bråk med 4 åringen. Han har hittat på bus på dagis hela året och nu har det tyvärr eskalerat och är riktigt jobbigt hemma. Det är på gränsen till att söka hjälp hos Bup. Jag hoppas att det är en fas för tyvärr tar det mycket energi. Det är så synd om honom, man ser hur han kämpar med sig själv.


    Jag gillar också att fixa inför jul! Har bakat omgång två av lussekatter redan... Till mitt försvar (mest jag som går hemma som äter dem) hade barnen kompisar som tog med några hem vid första omgången
  • Äldre 5 Dec 19:54

    Amningen går så fort nu förtiden att det är svårt att hinna skriva några inlägg. Också vill han oftare ha ögonkontakt då han äter och då känns det ju lite trist att stirra in i en telefon...

    Syskonen är för stora för öppna förskolan och själv har jag inte känt något behov av att gå dit. Vi åker ju t ex till bibblan och simhallen (tack för tipset!) och de tar hem kompisar, men det är ju ganska stor skillnad på förskole- och skolbarn. Jag är också lite stressad och är noga med att alla tvättar händerna t ex. Vill inte ha en sjuk bebis! Samtidigt är det nog större risk att de blir smittade när de är lite större och vill smaka på saker. Är vi iväg någonstans sover ju bebis ändå för det mesta.

  • Äldre 6 Dec 14:43

    Men oj! Ett helt gäng med sötnosar! Vad kul att se!

  • Äldre 7 Dec 17:48

    Ja, man blir lätt orolig för de små Jag brukar inte använda termometer utan bara köra hand på pannan och kolla allmäntillstånd, men när jag var gravid visade det sig att det inte funkade längre. Måste ha hänt något med min kroppstemperatur för jag tyckte inte de kändes varma förrän de passerat 39 grader sådär...

  • Äldre 7 Dec 17:49

    Hur gick det efter sprutan Litenblomma?

Svar på tråden Nu är Oktoberbarnen 2017 här