Inlägg från: Trolltrio |Visa alla inlägg
  • Trolltrio

    Nu är Oktoberbarnen 2017 här

    erijon skrev 2017-11-08 20:48:27 följande:

    Ja fyy! Tack. Kram


    Men herregud vilken skit! Hoppas droppet gjort dig lite bättre. Se till att mannen.är hemma tills du orkar nu!
  • Trolltrio

    Kul att läsa om deras juveler! I morgon blir min filur 2månader. 5940g, 59cm. Sover mellan oss, liggammar typ varannan timme. Inte ens testat med egen säng, jag tycker det är så praktiskt.

    Idag fick han rotavaccin, hoppas han inte blir dålig.

  • Trolltrio

    Jag pumpar bara överskott om det går för länge. Brukar frysa in och spara ifall, men har aldrig gett flaska. Har en Philips avent pump köpt akut på apoteket.

    Jag vänder inte till rygg. Har en kilformad kudde han ligger i så han inte kan välta över på mage.

  • Trolltrio
    FiaW skrev 2017-12-03 14:07:03 följande:

    Vilken sötnos erijon, han ser ut att ha det så mysigt!

    Tack för tipset Linnnn, ska försöka få in det yogapasset vid tillfälle :)

    BFoktober2017: vi har fått låna BabyBjörnen och jag kan inte hitta nånstans om den heter nåt mer än så. Jag tror den är typ 12 år gammal och funkar bra för oss. Lätt att ta av och på.

    Jag har bara provat sjalen med gossen sittandes upprätt. Kanske därför han inte funnit lugnet, han kanske inte trivs i den ställningen. Ska kanske prova att lägga ner honom i den istället, så han kommer till bröstet och kan amma om han vill.


    Läs på först om att bära i vagga. Rekommenderas inte här tyvärr!
  • Trolltrio

    Tredje natten i rad med orolig bebis. Äter varannan timme och gnäller och stönar däremellan. Ökningsperiod? Jobbigt som attan.

  • Trolltrio
    Pemmis88 skrev 2017-12-11 21:12:29 följande:

    Hej! Skulle gärna vilja höra vad ni hade gjort i min situation..

    Sixten är nu 7 veckor och en riktigt stor kille, 6.5 kilo. Han äter ofta men bara ett par gånger på natten.

    Mitt problem är att han inte kan somna in eller sova själv både på dagen och natten. Han avskyr att ligga själv och gör det max i 5 minuter innan han börjar skrika så jag får ta upp honom och gå runt med honom alternativt sitta ner och vagga honom med napp. Han spottar alltid ut nappen när han ligger själv och ingen stoppar in den igen. Han märker aldrig att han blir trött utan ger inga tecken och börjar gallskrika. Har insett nu att han alltså inte har ont i magen utan bara är trött.

    Jag börjat bli trött i armarna och psykiskt trött av att ha honom på mig hela hela tiden. Har testat ergobaby men den gillade han inte och den var så svår att få på själv.. mamma hävdar att han är "bortskämd" att jag bär honom hela tiden. Men om jag inte gör det så skriker han ju och det kan jag ju inte låta honom göra. Ibland kan jag lägga ifrån mig honom när han somnar och kommit in i djupsömnen men inte alltid utan då vaknar han och tar tid att får honom att somna om så jag brukar inte chansa utan får glatt sitta i soffan tills han vaknar.

    Kan era bebisar sova själva? Har mamma rätt att han är bortskämd? Borde jag vänja av honom från att sova på och med mig?


    Nej du kan inte skämma bort ett spädbarn! Ge honom den närhet han vill ha och du får en trygg bebis. Min son sover väldigt sällan själv. Mest i famnen eller i sjal. Njut av närheten, snart är tiden över! Kolla på netflix, läs böcker och snart börjar han skolan.
  • Trolltrio

    Fick 3mån vaccin förra veckan. Lite feber på kvällen, sen väldigt grinig dagen efter. 7,2kg, 63cm.

    Vänder sig inte än och hatar magläge.

Svar på tråden Nu är Oktoberbarnen 2017 här