• LitenBlomma

    Nu är Oktoberbarnen 2017 här

    Här kan vi fortsätta prata om bebisarna som nu är utanför magen!


    pojke-02 flicka-08 flicka-09 flicka-11 pojke-13 pojke-17
  • Svar på tråden Nu är Oktoberbarnen 2017 här
  • Musetti
    Linnnn skrev 2017-12-30 08:17:25 följande:

    Det är lätt att ge råd till andra... Tänkte att jag skulle åka till sthlm på möhippa i mitten av januari, men nu börjar jag helt plötsligt oroa mig för rs och förkylningar och undrar om den där tågresan verkligen är en så bra idé... Eller själva möhippan för den delen

    J har hittat sin underläpp och suger och smaskar en massa på den. Nappen fungerar fortfarande inte.


    Ja precis jag tänkte också på smittorisken med fullbelamrat tåg i 3 timmar så vi blir kvar hos svärisarna i år, enklast så. Kanske sambon och jag tar några timmar på tu man hand på eftermiddagen, svärmor vill så gärna passa Ilse.
  • Linnnn
    Musetti skrev 2017-12-30 10:03:31 följande:

    Ja precis jag tänkte också på smittorisken med fullbelamrat tåg i 3 timmar så vi blir kvar hos svärisarna i år, enklast så. Kanske sambon och jag tar några timmar på tu man hand på eftermiddagen, svärmor vill så gärna passa Ilse.


    Låter som ett bra val

    Idag är det väldigt tydligt att J inte bara sträcker sig efter saker utan också försöker få tag i dem (fast han lyckas inte med annat än att slå till dem).
  • Linnnn

    Gott nytt år! Vi sitter i bilen på väg till nyårsfirandet. J har precis somnat och de andra barnen är så stora att det inte är några problem att åka bil.

  • erijon

    Gott nytt år!

    Vi är hos svärfar, med familj. Lilla Edvin ska sova borta första gången! Blir i liggdelen på vagnen, hittills har det gått kanon. Han somnade mellan 19-19.30. Vaknat en gång för napp vilket händer ibland... men kan hända bra mycket mer. Snart dags för mat, så vi kan kolla fyrverkerier kl 00.00. De stora är vakna och kollar film. De får vara vakna så länge vill/orkar. Men de har aldrig klart tolvslaget tidigare, får se i år.

    Väldigt lugn och skön kväll! :)! Hoppas ni andra har der bra! Gott nytt år på er alla :D

  • erijon

    Ammar alla? Isåfall hur går det för er?

    Hur gick/går det för er som gått över till ersättning (vqffle gjorde ni det? Vad är fördelarna?)

    Vi ammar än. Det är praktiskt ändå även om jag längtar efter kläder som passar även när man inte ammar.. annars går det völdigt bra! Får tänka efter lite extra bara :)

  • LitenBlomma

    Gott Nytt År till alla!

    Vi var hemma, åt god mat, chips, godis och tittade på film. Alla utom 4 åringen klarade 12 slaget, han somnade en haltimme innan.

    Vi ammar fortfarande och det går bra. Han får för sig att släppa efter 2 snutt ibland. Men då avbryter jag och så pratar vi en stund istället.

    Han prövade att sitta i matstolen igår, vi behöver snart handla lite tillbehör. Dyna för att fylla ut stolen, haklapp och sen ett förkläde när han ska äta själv, sked, underlägg i silikon, klämpåsar.


    pojke-02 flicka-08 flicka-09 flicka-11 pojke-13 pojke-17
  • LitenBlomma

    Fick med mig alla barnen ut Idag, vi slängde skräp på återvinningen och fikade vid lekplatsen. Nu är det mörkt igen. Längtar till snön, då är det roligare att vara ute.


    pojke-02 flicka-08 flicka-09 flicka-11 pojke-13 pojke-17
  • Linnnn

    Vi ammar också på. Hoppas att han vill fortsätta länge än. Har delammat mina stora ganska länge (18 resp 24 mån) och faktiskt aldrig gett ersättning, så har ingen erfarenhet. Snart funkar det säkert med lite mat också Jag har funderat över matstolen och när det går att sätta J där. Han är väldigt stadig, så då kan vi säkert också göra ett försök om några veckor. Han verkar intresserad av vår mat nu - få se om det håller i sig.

  • FiaW

    Gott nytt år alla!

    Skönt att det gick från att du tyckte folk med fler än ett barn var galna till att ni skaffade sammanlagt sex stycken LitenBlomma, haha härligt!

    Vår nyår var lugn och skön, vi var hemma och hade mina föräldrar här. Vid tolvslaget kikade vi på raketer från fönstret på ovanvåningen. Vi funderade ett tag på att följa med de andra ner till byns stora fyrverkeri men är glada att vi stannade hemma :)

    Vi ammar och jag hoppas vi kan fortsätta med det länge, jag vill helst inte ge ersättning. Jag har ingen erfarenhet av det, varken positiv eller negativ, det är bara min egen känsla.

Svar på tråden Nu är Oktoberbarnen 2017 här