• fruSolsken

    BIM november 2017

    Här är en till som hoppas på plus i november! Har en son sedan innan så vi hoppas på syskon. Mensen har varit strulig och oregelbunden sen några månader, så vet inte riktigt när äl eller bim blir.

  • fruSolsken

    Det här blir vårt tredje försök till syskon. Sonen tog på första försöket, så lite besviken och snopen känner man sig allt haha.. Imorgon hoppas jag munkpeppar dimper ner i brevlådan. Har en förhoppning att det kortar ner menscykeln och gör den jämn. Får man önska vill jag ju såklart ha ett fint pluss också!

    Vi kommer köra utan äl- tester då jag också känner av min ägglossning tydligt med flytningar.

  • fruSolsken
    Millannn skrev 2017-10-04 13:42:49 följande:

    Vad kul att vi är några härinne nu! Min längtan är så stark att jag kollar redan på barnvagnar och annat.. gud, är det patetiskt? Har längtat efter det här barnet länge men jag och sambon har inte varit på samma sida. Han har velat vänta. Sen när jag skulle få denna mensen så var den sen så då sa jag till honom att jag kanske var gravid. Men sen när mensen kom så blev han faktiskt lite besviken och ville nu att vi skulle börja försöka denna månad. Jag blev så sjuuukt glad! Sa till honom att ?vi ska få barn!!? Fastän jag inte ens är gravid än haha!


    Inte ett dugg patetiskt! Det är ju urkraften i en som drar haha.. Kul att ni båda är på samma sida och vill försöka nu! Jag planerade i minsta detalj när syskon skulle tillverkas redan när första barnet kom, det kanske är mer patetiskt haha! Jag vill bara ha det där plussar nu liksom. Är mer än redo (fick hem testa tidigt tester idag fast jag fortfarande har mens hahaha)!!
Svar på tråden BIM november 2017