• tjugofemton

    BIM november 2017

    Hej!

    Jag fick min mens för 7 dagar sen och blev av med den för två dagar sedan. Nu tänkte jag börja testa med ägglossningstest eftersom jag haft spiral och inte haft mens. Tog detta test i morse och jag tycker ändå det är rätt starkt, blir spännande att följa stegringen om den inte varit?... vad tror ni? Blir det äl inom närmaste dagarna?

    Jag är 24 år ???? planerar andra barnet.

  • tjugofemton
    Millannn skrev 2017-10-04 13:42:49 följande:

    Vad kul att vi är några härinne nu! Min längtan är så stark att jag kollar redan på barnvagnar och annat.. gud, är det patetiskt? Har längtat efter det här barnet länge men jag och sambon har inte varit på samma sida. Han har velat vänta. Sen när jag skulle få denna mensen så var den sen så då sa jag till honom att jag kanske var gravid. Men sen när mensen kom så blev han faktiskt lite besviken och ville nu att vi skulle börja försöka denna månad. Jag blev så sjuuukt glad! Sa till honom att ?vi ska få barn!!? Fastän jag inte ens är gravid än haha!


    Inte alls... jag är likadan och har redan handlat lite bebiskläder... nu har jag ju en tvååring sen innan. Men planerar vagn för den gjorde vi oss av med! Och för att inte nämna namnlistan. Den är spikad ;)
  • tjugofemton

    När ni har haft sex, ligger ni kvar då och låter de simma in ordentligt eller springer ni på toa direkt? Hur tänker ni kring det?

  • tjugofemton

    Tycker det är skitsvårt att veta hur man ska ligga, men varannandag är väl rätt bra? Min pojkvän har problem nu och kan typ inte komma :/ sjukt stressande för oss båda!

  • tjugofemton
    vwvw skrev 2017-10-13 13:48:39 följande:

    Hej alla! Jag gör som många av er andra och hoppar in här jag med...???? jag och min sambo försöker nu att bli med barn. Jag tog ut min hormonspiral den 12 sept och har forfarande inte haft någon mens (4 v sedan uttag igår). Hur lång tid tog det för er (någon som känner igen sig?) att återfå mensen efter uttag av hormonspiral? Kan jag vara gravid eller är det för tidigt att säga än...? Tror jag hade ÄL för ca 2 v sen, jag fick väldigt ont i magen och det gjorde ont när vi hade sex... men är inte helt 100. Tacksam för svar någon????


    För mig tog det tre veckor att återfrå mensen. När jag slutade blöda började jag med ägglossningstest och bara 2 dagar senare hade jag ägglossning så nu verkar jag ha 21 dagars cykler? Innan jag blev gravid med ettan hade jag 28 dagar.... vi får se vart detta edaer för oss ???????? Tack och lov för att jag testade med test annars hade jag missat
  • tjugofemton
    Horisonten skrev 2017-10-27 06:59:02 följande:

    Jag kanske kan se något svagt svagt. Men fl ger ju inte bästa bilderna när man lägger upp här tyvärr. Vilken dag efter äl och när är bim?


    Tror ÄL+13-14

    Jag ska ha mens idag eller imrogon
Svar på tråden BIM november 2017