• Tomelilla15

    Vem slänger hundbajspåsar ute?

    Vilka personer är det som slänger plastpåsar med hundbajs i ute i naturen? Utan påsen hade ju bajset brutits ner hyfsat snabbt men plastpåsen tar ju jättelång tid.

    Varför slänger inte folk sina påsar med hundbajs i papperskorgar, eller om det inte finns papperskorgar, i soptunnan när de kommer hem?

    Om de inte orkar bära runt på hubdbajset i påse, varför plocka upp det alls? Bättre att putta in det i skogen med en pinne om nu hunden lagt högen på en stig.

    (Tråden handlar inte om asfalterade ytor i städer eller parker utan om skog och mark)

  • Svar på tråden Vem slänger hundbajspåsar ute?
  • Sophan

    Jag har undrat det också. Tror de plockar upp för att de är rädda att någon ska se om de bara går vidare. Sen slänger de påsen i nån buske när de är ensamma. Det är så jävla puckat.

  • BurningDiamond

    Det är idioter som slänger hundbajspåsar i naturen. Jag misstänker att de är nära släkt med idioterna som inte plockar upp efter sin hund i stan.

  • Vixen90

    Vill inflika att det finns särskilda påsar i annat material som ska vara lättare att bryta ned, men håller med om att det är puckat att kasta PLASTpåsar i naturen. Då hade som sagt bajset försvunnit fortare utan påsen.

  • Tomelilla15

    Måste ju finnas någon här på forumet som gjort så och som kan svara på varför. Hur många medlemmar finns det inte på familjeliv? Någon kan väl kliva fram och ta oss igenom ett resonemang om varför hen slängt hundbajs i plastpåse i naturen?

Svar på tråden Vem slänger hundbajspåsar ute?