• Äldre 2 Jul 19:17
    43526 visningar
    30 svar
    30
    43526

    Vi med blödningar under graviditeten!

    Finns det möjlighet för liv i tråden? 

    Är gravid v. 18+4 och har haft mindre blödningar sedan ca v. 10-11.
    Var på ett VUL efter jag då haft mindre blödningar under helgen (fre-mån) men hade såklart slutat tills jag kom dit på tisdagen... Allt var bra med lillen och de såg ut som det skulle. 
    Men iom att jag ej blödde då kunde hon ej säga vad det var, hon tippa på att det var polyper alt livmodertappen som det varit samlat lite blod i som kommit. 
    Fick sagt till mig att jag ev var en sån som hade risk för fortsatt mindre blödningar och skulle ej oroa mig. 
    Nu har jag blödigt till och från sen dess med max 5 dagar uppehåll... Börjar vara väldigt psykiskt påfrestande och undrar om de är någon fler som haft det såhär? 
    Första graviditeten också så har inget att jämnföra med. Har ont ibland den där "växtvärks värken" men ibland känns de lite annorlunda... 

    Ska tillägga att jag ska dit om 3 dagar på specmödrav. och göra rul samt träffa en överläkare så hoppas på klarare svar från dem då! 

  • Äldre 3 Jul 17:46
    #12
    InaLo skrev 2018-07-03 07:39:53 följande:

    Det är så påfrestande med blödningar under graviditet. Är så tacksamm att jag inte haft blödningar under denna graviditet väntar 4:e barnet och är i v 36+6 nu. Men jag blöde ordentligt under min andra graviditet. Minns så hur läskigt det var. Hade flera blödningar med massa färskblod. Sista och största blödningen hade jag i v 23 då vaknade jag och trodde att vattnet hade gått och när jag tände var det blod översöt och ram längs mina ben och fyllde även toan . Så läskigt. Men efter den blödningen så slutade det och jag fick en frisk flicka 39+0.

    Hoppas dina blödningar ger med sig och att du kan njutaavgraviditeten.


    Så himla skönt å höra att de gick bra för dig! Du fick aldrig någon klarhet i varför du blödde? Är det jag tycker känns värst nämligen, att ej fått veta vrf det blöder!..

    Och stort grattis till graviditeten ???? samt till att den är blödningsfri!
Svar på tråden Vi med blödningar under graviditeten!