Inlägg från: AnonymKL |Visa alla inlägg
  • AnonymKL

    BERÄKNAD FÖRLOSSNING JULI 2018

    Bf juli månad 2018 (-_-)

    Hej alla glada

    Jag har precis plussat och är super super glad vi har kämpat i ett år och en månad och ÄNTLIGEN så händer det!!! har 2 barn och 2 MF i bagaget så jag är nu glad nervös och orolig för missfall men hoppas att det går vägen den gången jag försöker vara positiv iaf.

    Nu kollar man överallt och läser om graviditets veckor och allt som har med graviditet att göra :) :) SPÄNNANDE*) (*_*)

    Det kanske finns fler där ute som precis ha plussat och vill följas åt under graviditeten. Hoppa in i tråden så har vi varandra att peppa och bolla med :) *) *)

  • Svar på tråden BERÄKNAD FÖRLOSSNING JULI 2018
  • AnonymKL

    Tack snälla vi är jätte glada här! har testat positivt varje dag hihi Bim idag o mensvärk men nu får den hålla sig borta!! är glad och rädd hoppas det passerar. Ciccig stort Grattis till dig med när har du Bim?

  • AnonymKL

    Hahaha jag förstår! kmr du testa dig mer eller vill du vänta??

  • AnonymKL

    Grattis till plusset och välkommen Hit:)

    nån mer som känner att mensen är på gång? hoppas denna känsla går över inte roligt att sitta och vänta såå! Usch!!

  • AnonymKL

    Hej 4an Och Grattis till plusset:! :) låter fint att det ökar i styrka nu håller vi tummarna för oss som vill behålla det lilla livet vi har i magen jag är nervös men det känns bra att få komma in här och prata av sig

  • AnonymKL

    Men så ska det se ut :) jag har haft alla möjliga symtom förrutom illamående, brukar inte må illa. efter Äl börja brösten ömma och det bara fortsätter, Bim - 4 började magen och ryggen göra jäättte nåt som påminde om tidigare graviditeter. ryggvärken e borta men fortfarande ont i magen och bröst.. symtomen får gärna stanna kvar hihi

  • AnonymKL

    Hej Malni vad roligt och höra Stort Grattis! du får ta hand om dig lite extra var försiktig och vila mkt:)

  • AnonymKL

    Malni det beror väl på vad exakt ni skulle göra imorgon? är det inget farligt så kan du kanske vänta till nästa gång iaf lr om du bara berättar så slipper du oroa dig då vet hen din situation och anpassar din behandling/medicinering efter det! känn efter<3

    tack jag mår bara bra jag börja släppa *lite* det här med mens och att det kommer närsomhelst. vill bara njuta av graviditeten men det kommer nog ta några veckor till att känna dn ron

  • AnonymKL

    Grattis till plusset mammatilda :) :) jag förstår din oro är orolig, glad och orolig haha! jag tror det ingår man blir så orolig när man gärna vill då gärna när man väntat länge lr när man har tidigare MF. Men nu får vi faktiskt vara positiva här DET KOMMER GÅ BRA :)

    hmm nej jag har inte ringt än tror man kan göra som man vill ringa nu och boka tid lr vänta och ringa om några veckor för man får iaf inte tid nu när d är så tidigt. däremot är det bra om man går till sin VC o testar sig där så det registreras ifall det skulle gå snett. har själv inte ringt för sist när jag blev gravid och ringde och boka tid då hann det inte gå en dag innan jag fick missfall så jag väntar dn ggn tror jag.

    alla får inte tidig ul men man kan be om det, vill oxå gärna men inte VUL utan vanlig ul, tror dom gör för dom med flera tidigare missfall lr för nån annan anledning som gör att man vill se att allt e som det ska. man kan nog inte kräva men fråga kan man ju alltid :)

  • AnonymKL

    ajjjj så pass okej då tycker jag att du ska berätta redan imon vänta inte!

    är själv 30, mina pojkar är 10 och 6 år:) dom längtar efter ett syskon *flicka* jag väntar med o berätta, berättade för dom första ggn innan jag fick missfall och lärde mig en läxa för livet :( har du barn?

Svar på tråden BERÄKNAD FÖRLOSSNING JULI 2018