• bringiton14

    Syskonförsök IVF höst -17

    Hej!

    Har en dotter på 2,5 år efter IVF, hon kom på andra försöket. Nu har vi gjort två FET och jag fick just mens och känner att jag börjar tappa hoppet. Jag sa att jag aldrig skulle vara missnöjd med att ha ett barn, och bara skulle se nr 2 som en bonus, men jag vill ju så gärna!! Undrar om någon annan i liknande situation vill dela med sig.

  • Svar på tråden Syskonförsök IVF höst -17
  • Lillflickan

    Hej!
    Håller på för fullt med ägglossningstester inför förhoppningsvis FET två i nästa vecka för syskonförsök. Första försöket slutade i missfall i vecka 14.
    Har en son på 4,5 år som kom till på sjunde insättningen, fjärde full-IVF:en. Känner igen mig att jag är glad att det blev någon över huvud taget, men drömmen är en till.

  • Shatiri

    Hej!

    Har en pojke som kom till på andra försöket. Han är strax över 2 nu. Hade en blastocyst i frysen kvar på sahlgrenska som vi försökte med förra året men det blev inget. Har nu börjat gå privat och satte tillbaka en färsk blastocyst för en månad sen och det slutade i missfall 3 dagar efter plusset. Har 4 kvar i frysen och ska till kliniken nästa vecka för att planera framåt. Jag försöker ha tålamod och tänka varje ivf försök som en del av en behandlingsserie. Ibland är det dock svårt att vara positiv.

  • Lillflickan

    Grattis till pojken! Beklagar ditt missfall. Tänker att det ändå var tur att det kom snabbt så du kan komma igång snabbt igen. Väntan är värst.

    Gjorde mitt försök i början av juni. På måndag är det äntligen dags igen.

  • Shatiri

    Ja, är tacksam eller vad man ska kalla det att missfallet kom så tidigt. Vecka 14 måste varit fruktansvärt. Starkt av dig att se framåt ändå. Stort lycka till vid nästa fet!

  • Lillflickan

    Tack! Missfall är alltid hemskt. Som sagt är väntan värst. Tycker det är lättare när man gör något. Då känns det som om man jobbar framåt. När man väntar känns det bara som slöseri med tid. Hoppas du hittar kraft att fortsätta och slipper vänta för länge.

  • Shatiri

    Ja man får ju tro att allt ordnar sig till slut. Har dock fått en blödning igen, 1 vecka efter mens. Hoppas det är samband med ägglossning annars vet jag inte. Kliniken vill att jag tar ett test för att utesluta graviditet. Känns inte som något kan överleva så som jag blödit men får väl göra som de säger. Hoppas allt är ok så vi inte måste vänta mer än jag räknat med. Som du säger man vill gärna känna att det är på väg nånstans. Vilken klinik går du på?

  • Lillflickan

    Jobbigt när kroppen strular. Hoppas det ordnar sig.
    Jag går i Falun. Du? Har ni fått någon orsak till varför ni behöver göra IVF. För oss vet de inte. Men möjligtvis kan min delade livmoder spela in har jag fått veta efter att ha fått barn.

  • Shatiri

    Oförklarligt barnlösa. Frustrerande men samtidigt kanske bra att inte veta vem det är fel på så att säga. Vi går på Nordic ivf i Göteborg. Ska bli skönt att komma ner på måndag och kolla att allt är bra. Blöder än...

  • Lillflickan

    Ja, det är ju bra att det inte är något fel. Men jobbigt ändå att man inte vet vad man ska fixa till för att det ska gå.

  • stfr83

    Kämpar oxå med ett syskon o vill så gärna. Har en dotter på 4år som vi fick genom IVF. Gjorde ostimulerat FET i våras som inte gick vägen. Nu ruvar jag igen o är på ruvardag 9 idag o hoppas innerligt att det ska gå vägen denna gången. Gjorde stimulerad FET denna gången, detta blir vårt sista försök.

Svar på tråden Syskonförsök IVF höst -17