• Ericsson93

    Hur berättade ni för er partner?

    Hade varit roligt att höra hur ni berättade för er partner att ni var gravid alternativt hur ni tänkt berätta? :D

  • Svar på tråden Hur berättade ni för er partner?
  • Zaxika

    Jag bjöd ut honom på en promenad och sedan visade jag en bild på graviditetstestet :)

  • Tobythegunn
    Ericsson93 skrev 2017-10-28 18:36:50 följande:

    Hade varit roligt att höra hur ni berättade för er partner att ni var gravid alternativt hur ni tänkt berätta? :D


    Jag fick ett SMS hahaha! Romantiskt värre! xD
  • Anonym (Anonym)
    Ericsson93 skrev 2017-10-28 18:36:50 följande:

    Hade varit roligt att höra hur ni berättade för er partner att ni var gravid alternativt hur ni tänkt berätta? :D


    Vi testade tillsammans några dagar innan testdagen. Han hade blivit ledsen om jag hade testat själv.
  • Anonym (Hann inte)

    Jag hann inte, han hade bättre koll än mig och var den som tyckte jag skulle testa, han var med när testet slog om

  • odie

    Vi testade tillsammans, hade inte velat vara ensam i det ögonblicket, det var något jag ville dela med min man!

  • Cykeltjejen

    Jag berättade precis innan vi skulle cykla mtb på ett av våra favorit mtbspår. Hade laddat hela dagen för att berätta. Var supernervös men han blev jätteglad :)

  • Stårschan

    Så fort det blev synligt på stickan. Som andra har sagt så var detta inte något jag ville göra utan honom. (Det här utspelade sig på den tiden då man testade sig först när man trodde att man kanske var gravid. Man testade inte varje dag...)

  • Anonym (Panikvckining)

    Väckte honom i panik och frågade om han såg två streck han med ????

    Hade tänkt nå mysigt men nej. Hjärnan funkade ej så.

  • 10oktober

    Första gången sa jag att vi behöver renovera ett rum i huset till (Vi hade smågnabbats ett tag om att han tyckte vi renoverade för mycket på en gång). Det slutade i mf tyvärr. Andra gången, med vår son, så väckte jag honom på morgonen och bara berättade det :)

  • Anonym (Kärlek)

    Min kille hade varit på konferensresa och kom hem, satte sig i soffan och då sa jag att jag hade något till honom... Sa åt honom att blunda och sträcka fram handen och där la jag graviditetstestet. Han trodde att jag skulle fria med en ring men tji fick han. :)

  • Anonym (I)

    Vi försökte i 1,5 år och jag har smygtestat mig en del...

    Så när jag väl fick ett väldigt väldigt svagt streck på BIM+1 gick jag raka vägen ut från toan o ba TITTA DET ÄR VÄL POSITIVT?!?

    Helt oromantiskt....

  • alade

    Vi testade tillsammans. Han fattade ändå inte riktigt att det var sant så jag fick visa att det stod "gravid" och förklara vad 1-2 betydde. Han var aningens nyvaken

  • Estrella91

    Jag testade på morgonen innan jobbet när min sambo sov. Blev chockad (även om det var väntat) och kastade ner testet i väskan och åkte till jobbet. Efter jobbet köpte jag dom minsta och sötaste bebisstrumporna jag kunde hitta och slog in dom tillsammans med testet. Sen fick sambon presenten när vi låg i sängen på kvällen, så himla fint var det! Både han och jag är överlyckliga :)

  • Anonym (C)

    Jag hade varit och spått mig hos två olika personer varpå den ena övade. Frågade tjejen som övade ?kan du se om jag är gravid?? Så svarade hon ja återigen så bara övar jag men min magkänsla säger att du är det. Gick till nästa spådam och frågade henne samma sak, hon sa direkt ja det är du, grattis!

    När jag sen kom hem så skulle jag iväg och fylla fransarna men kände att jag behövde tömma blåsan först, tog ett test och det visade positivt. Sprang ut till min sambo och visade testet och sa, titta här är två streck!! Han bara ja. Svarade honom med att ja men du vi snackar om de sen, jag är sen och måste dra! Lämnade stackarn hemma i 3 timmar innan jag kom igen. Usch vad hemsk jag kände mig, med all rätt!!

    Kom hem sen och frågade honom, du förstod du vad som hände innan? Han svarade nej inte riktigt.. ska jag bli pappa eller? Sen läste han svaret på mitt ansiktsuttryck och började gråta av glädje och lycka. Så det slutade bra iallafall! :)

  • Hadara
    Anonym (Panikvckining) skrev 2017-11-06 15:49:46 följande:

    Väckte honom i panik och frågade om han såg två streck han med ????

    Hade tänkt nå mysigt men nej. Hjärnan funkade ej så.


    haha precis så blev det för mig med! "VISST ÄR DET TVÅ STRÄCK!? TITTA HÄR! *Lyser med världens starkaste ficklampa på stickan medan han kisar upp från sin sömn*
  • Anonym (H)

    Första ringde jag i helt panik att han skulle köpa ett test till för jag hade plussat och trodde inte på det andra fick storebror ge honom stickan (hade inte samma panikångest då ). Plussade under veckan men ska göra abort så jag skickade en bild på testet och att han aldrig mer får peta på mig utan kondom :-/

Svar på tråden Hur berättade ni för er partner?