Inlägg från: Anonym (Me) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Me)

    Äldre katt. När är det dax?

    Jag tycker att det är jättesvårt att veta när det är dags. Du känner kanske själv att det är dags eftersom du skriver denna tråd? Märks att du verkligen bryr dig som kissen.

    Ifall hen blir kvar en stund till: Är det metacam din katt kräks av? För det gör min gammelkatt. Fick något annat läkemedel när han opererats nyligen pga det. Kan vara värt att kolla med veterinären?

    Jobbigt att se sin kompis ha ont. Ta hand om er!

  • Anonym (Me)

    Har ni kollat upp kisseriet med veterinären? Vår 14-åriga kisse började kissa inne. På soffan, i sängen och överallt. Han bara låg och orkade inte gå till lådan mer. Veterinären röntgade och upptäckte sten i urinblåsan. Han återhämtade sig snabbt efter att de tagit ut dem.

  • Anonym (Me)

    Min katt behövde operation eftersom han hade en slags sten som inte går att lösa upp på annat sätt, och stenarna var stora. De provade först med något foder som jag förstod skulle kunna lösa vissa stenar något så att de ev skulle gå att kissa ut. Han hade tydligen en annan slags sten. De kollade hans hjärta med ultraljud innan op bl a för att se att han kunde sövas trots att han är en gamling. Jag var jätteorolig, men allt gick fint faktiskt. Opdagen var sista gången han kissade i soffan. :)

  • Anonym (Me)
    Monstermamman skrev 2017-10-29 22:38:36 följande:

    Han får onsior. Han tar de tabletterna jätte bra men kräks lätt efteråt.


    Det är en sån typ av läkemedel (nsaid) som min katt inte tål heller. Vi fick ge honom någon opioid (minns inte namnet) efter operationen istället, annars kräktes han upp den smärtisen innan den verkade.
Svar på tråden Äldre katt. När är det dax?