Inlägg från: Anonym (X) |Visa alla inlägg
  • Anonym (X)

    kontrollerande familjehem

    Du tror inte de är mer kontrollerande än vanligt eftersom du första veckan där missade bussen och sov borta utan överenskommelse..?

  • Anonym (X)
    Glinda från Oz skrev 2017-11-01 19:04:05 följande:

    Hon behövde ju kläder också.


    Behövde i som hade inga eller behövde som i ville ha nya?
  • Anonym (X)
    Anonym (s) skrev 2017-11-02 23:00:27 följande:

    inget har hänt, det är hennes familjehem som tror hon är för ung för att göra det hon gör utan att nån styr henne och då vill dom få det till att det är mitt fel vad hon gör även om jag aldrig sagt åt henne vad hon ska göra på ett dåligt sätt.....


    Vad är det hon gör, och har du peppat henne att göra det?
  • Anonym (X)

    Din syster är yngre än du, som är 14, och försvinner ibland?

  • Anonym (X)
    Anonym (s) skrev 2017-11-05 10:43:59 följande:

    stämmer inte alls, vi har aldrig fått göra som vi vill men dom är kontrollerande och så  har det aldrig varit i ett familjehem jag bott i innan. om man trivs var man bor vill man vara hemma ibland och hon vill inte bo där hon bor, hon vill bo där jag bor även om hon inte vet hur det är där jag bor nu för det har jag inte sagt men hon vet att hon kommer få flytta om hon försvinner därifrån. om inte familjehemmet säger upp sig innan säger soc upp den som är placerad.....


    Ni har aldrig fått göra som ni vill, men du är 14 och förväntar dig kunna sova borta hur mycket som helst utan att dråga, och köper vad du vill för öronmärkta pengar -det är beteenden du JUST NU lagt dig till med?
  • Anonym (X)

    Redan första veckan du bodde där missade du bussen och sov borta, är det så svårt att förstå att de inte litar på dig än?

  • Anonym (X)
    Anonym (....) skrev 2017-11-09 12:39:28 följande:

    Det var många år sedan under kort tid. Det var dock då jag förstod hur illa ställt det är och började därav arbeta med detta för att hjälpa barnen när myndigheterna brister!

    Jag anser att det är Ts föräldrar som bör bestämma ALLA regler för sitt barn!


    Var det under kort tid är det väl självklart att du skulle stå för det?
Svar på tråden kontrollerande familjehem