• moaguu­un
    Äldre 9 Nov 06:01
    11335 visningar
    12 svar
    12
    11335

    Hur hitta dagmatte Stockholm?

    Finns många som vill vara dagmatte, det är bara att lägg ut en annons och du lär få många svar. Sedan kan man ju inte ha för höga krav, att personen bara ska bo ett stenkast bort etc, för då blir det givetvis svårt. Annars finns ju hunddagis även om det blir dyrare.

  • moaguu­un
    Äldre 9 Nov 12:02
    #10
    viseversa skrev 2017-11-09 07:52:02 följande:

    Fast jag måste ha ett stenkast bort. Det är inte något orimligt krav. Måste hinna till mitt jobb i tid. Samt mina barn måste lämnas och hämtas i tid. Äger ingen bil nämligen så att lämna hunden för långt bort skulle inte funka. Så det kravet kommer jag stå fast vid. Sen vill jag såklart ha en dagmatte som jag litar på och som tar hand om min hund på ett bra sett. Klart man måste få ha lite krav.


    Om du vill hitta någon är det förmodligen ett orimligt krav. Om en har skaffat hund får en ju räkna med att behöva skjutsa dem till dagmatten.
  • moaguu­un
    Äldre 9 Nov 14:31
    #12
    viseversa skrev 2017-11-09 14:15:15 följande:

    Nej eftersom jag inte har något att skjutsa med. Missade du den delen eller?? Sem för väl jag ha vilka krav jag vill eller?


    Ja absolut, men med dessa krav kan du inte räkna med att hitta en dagmatte. Man får nog i alla fall räkna med att behöva skjutsa eller åka buss en bit längre än ett stenkast . Annars lär man få betala ganska mycket extra för att dagmatten ska hämta hundarna också.
Svar på tråden Hur hitta dagmatte Stockholm?