• Anonym (M)

    Någon som känt samma? Dejtar för snäll kille

    Anonym (Glader) skrev 2017-11-09 22:38:58 följande:

    Blir så trött på mig själv! Har tidigare BARA träffat killar som varit elaka, manipulativa, otrogna... ja, listan kan göras lång. Jag drömmer om den stora kärleken och att ha en bra tillvaro med en snäll man.

    Nu har jag börjat träffa en som inte har några fel. Han är snäll, inga galna ex, lugn, försiktig, lite blyg, respekterar mig.

    Men jag blir typ... vet inte hur jag ska förklara det.. osäker för han är så snäll, även om han är vad jag så länge har sökt. Han håller med i allt, utmanar mig liksom inte. Samtidigt är det väl bra att man tycker samma? Det råder liksom ingen osäkerhet och "jakten" jag behövt tidigare, kanske kan det vara det, att detta bara är nytt för mig? Jag skäms nästan, för det finns ingen anledning egentligen till att säga adjö till den här killen.

    Nån som känner igen sig? Hur tusan får man in i skallen att en bra kille... är en bra kille!?? Det är verkligen inte så lätt som man tror!


    Den mannen låter bra, men lite korkad eftersom han inte förstår att han måste ha lite edge!
  • Anonym (M)
    Anonym (Glader) skrev 2017-11-09 23:41:19 följande:

    Jag lovar att detta inte är nån fejktråd. Jag känner inte till vad för annat du skriver om. Jag är en tjej, sist jag kollade hade jag iallafall ingen snopp. Och jag känner som jag beskrev i mitt första inlägg. Lägg nu energi på annat :)


    Ta inte det Andrea säger seriöst. Hon har svårt att få ihop sin tro med verkligheten. Och eftersom alla som säger hur det är påminner henne om att hennes tro är fel så gör du inget fel.
  • Anonym (M)
    Akira Öken skrev 2017-11-10 00:45:20 följande:

    Blir fundersam över hur ni resonerar kring begreppet "snäll". För mig är begreppet överhuvudtaget inte synonymt med en person som är självutplånande eller inte vågar ha eller uttrycka några egna åsikter. "Snäll" tänker jag om en person som är mån om sina medmänniskor.


    Det är snällt att vara självutplånande eftersom du aldrig gör någon illa. Det är så typiskt av kvinnor att hävda att de vill ha en snäll man samtidigt som de allra flesta kvinnor aldrig skulle bli intresserade av en riktigt snäll man.
  • Anonym (M)
    AndreaBD skrev 2017-11-10 21:34:15 följande:

    Okej, i så fall rekommenderar jag Robin Norwoods bok "kvinnor som älskar för mycket". Det kan hjälpa dig att sortera ut varför du väljer partner som egentligen inte är bra och t.o.m. hur man kan uppskatta "rätt" sorts man. Den boken hjälpte mig.


    Gjorde den?

    En bra man ska stå upp för sig själv och sin son.
  • Anonym (M)
    Anonym (M) skrev 2017-11-12 02:11:17 följande:

    Gjorde den?

    En bra man ska stå upp för sig själv och sin son.


    ...och leda sin familj.
  • Anonym (M)
    Anonym (Blomma) skrev 2017-11-12 12:27:01 följande:

    Mannen äger inte resten av familjen. Han bör inte heller vara familjens VD.

    Man och kvinna bör ha ett jämlikt förhållande och stå sida vid sida när det kommer till ledarskap och ansvar. Kvinnan är inte gjord för att gå i mannens ledband. Ingen ska behöva gå i ledband.


    Kvinnan klarar inte av en jämställd relation. Då tappar hon respekten för mannen. Det är därför han måste leda.
  • Anonym (M)
    Anonym (Katt) skrev 2017-11-12 23:29:10 följande:

    Bullsh#t

    I min relation, min första jämställda relation är jag och min karl lika envisa dominanta mjuka hårda och smarta, kung och drottning och båda gillar att man känner att ens partner har integritet, har egna åsikter, har självförtroende och att vi kan dra nytta av varandras tankar. Han vill inte ha en dominant bitch men inte heller en tyst söt liten prinsessa, jag vill inte ha en machogris eller toffel, vi har lyckats hitta en bra balans.


    Att du beskriver mannen som leder som en machidealet, innebär att du inte förstår vad jag talar om.
Svar på tråden Någon som känt samma? Dejtar för snäll kille