Inlägg från: Akira Öken |Visa alla inlägg
  • Akira Öken

    Har ni en "dålig" man, eller hustru?

    Kanske bättre att vara särbo då och ha sitt eget rena/smutsiga hem. Så kan ni umgås när ni känner för det. Tänker att det kan vara en ögonöppnare att föreslå en sådan lösning om inget annat hjälper.

    Själv har jag en man som varken kunde städa eller laga mat när vi träffades kring 30 (tack svärmor...). Hade han inte varit villig att lära och ta halva (nåja) ansvaret hade det nog inte varit vi nu.


  • Akira Öken
    Remmens skrev 2017-11-09 23:42:42 följande:

    Min "första" man.....

    Hur kommer det sig att så gott som alla feminister har misslyckade relationer bakom sig?


    Hur många människor känner du som ENDAST har haft EN relation under hela sitt liv?
  • Akira Öken
    Remmens skrev 2017-11-09 23:54:11 följande:

    Om vi ska tala om riktigt seriösa relationer så många. En intelligent människa hittar en människa som han ser att han passar ihop med och håller sig sedan till henne. Skaffar familj och hedrar sin kvinna och sina barn och leder dem genom livet.


    ...och hur många sådana 'intelligenta" människor har du omkring dig?

    Du själv är förstås själv en sådan "intelligent" man som hedrar din (enda någonsin) kvinna och leder henne och era barn genom livet?
  • Akira Öken
    Remmens skrev 2017-11-10 00:07:22 följande:

    Det finns väldigt många sådana människor omkring mig. De allra flesta.

    Och ja, jag är en sådan man.

    Stabila relationer har blivit en klassfråga. Ser du dig omkring bland överklass och övre medelklass så är skilsmässor en ovanlighet.

    Samtidigt som skilsmässor är standard bland lågutbildade personal i restaurangbranchen och andra delar av arbetsmarknaden som drar till sig flyktigt folk.

    Intelligenta människor fattar kloka beslut. Inget nytt.


    Vad spännande!

    Tänk så olika man kan tänka om saker och ting!
  • Akira Öken
    Remmens skrev 2017-11-10 00:13:00 följande:

    Vad tänka? Det jag sa i ovanstående inlägg är fakta.


    Du presenterar din bild utan tillhörande fakta. Jag tror att det framgår tillräckligt tydligt att jag inte instämmer i din bild. Jag är också helt övertygad om att vi båda skulle kunna lägga fram både artiklar och forskning som stödjer bådas våra åsikter. För mig är det dock inte intressant och jag nöjer mig därför med att konstatera att det är intressant att man kan tänka så olika.
  • Akira Öken
    Remmens skrev 2017-11-10 00:27:40 följande:

    Vad i mitt inlägg är det du ifrågasätter? Det jag säger är fakta.


    Helt ärligt, har jag varken lust eller ork att ägna så mycket tid åt att försöka förklara sådant för dig som jag är övertygad om att du aldrig kommer att förstå eller ens vilja försöka förstå. Du skriver att dina åsikter är fakta och jag anser att du har fel, på flera plan. Jag tror du helt enkelt får nöja dig så (men jag gissar också att en man som du kommer att vara tvungen att få sista ordet. Det är ok).
Svar på tråden Har ni en "dålig" man, eller hustru?