Inlägg från: Elefantmannen2 |Visa alla inlägg
  • Elefantmannen2

    Har du blivit besviken på någons kropp vid sex?

    Anonym (Anna) skrev 2017-11-10 21:09:52 följande:

    Att suga av någon som inte rakar sig därnere är det värsta jag vet... så när man upptäcker det blir man ju besviken!


    Många,  många gånger. Precis som du säger är push up verkligen falsk marknadsföring. Många gånger det ramlat ur taxöron ur C- och D-kupor.


    Som bi måste jag säga att kvinnors hygien ligger långt efter killars. Dessutom är det klart läskigare med discofitta än discokuk. 


    Håller även med om behåring. Och då menar jag inte att man glömt raka/ansa en vecka utan rejäl energiskog. Återigen värre på tjejer än män. Man kan ju suga utan att få hår i munnen. Och doft fastnar ju i viss mån i könshåren. 

  • Elefantmannen2
    Anonym (under ytan) skrev 2017-11-10 23:23:54 följande:
    irrk vad du råkat ut;( Ingen discofitta här men jävligt många discokukar och festivalkukar som inte varit i beröring med tvål!!! Ingen umami direkt. och får alltid massa hår i munnen när man suger kuk trots att kuken är hårlös. De sitter ofta under förhuden. Könsdoft luktar gott mestadels:)

    Var bor du? Vad är det för män som har könshår under förhuden?! Speciellt om de är rakade?


    Är inte festivaltypen, men kan tänka mig att det är two way street? Hela grejen är ohygienisk. Suger man kuk eller mumsar muff där får man vad man ber om.


    Att push up inte håller vad de lovar har nog 100% av männen med fler än tre partners råkat ut för. Tänk dig motsvarigheten i mäns byxor..

  • Elefantmannen2
    Anonym (N) skrev 2017-11-11 02:01:41 följande:

    Jag reagerar lite på det här med ?hängbröst? som många av er skriver om i tråden... det är ju ändå en grej som är som den är, kroppsstorlek, behåring, hygien ect är ändå sånt man kan förändra men ?hängbröst? går ju inte lika enkelt? Eller är det raka vägen till kirurgen som gäller eller?

    Jag har väldigt stora bröst och jag har märkt att folk inte förstår att dom inte står upp som sillisar eftersom dom är just naturliga, något ninerfarat kille som tjej? Jag skulle bli så ledsen om någon kallade mina för hängbröst utan att ta i beräkning att stora = tunga... :/


    Jag tror att du läser väldigt känslomässigt. Om du har väldigt stora bröst ser man det innan man lägger an. Det är ju en stor fetisch så du borde inte ha några större problem att få sällskap?


    Men, om du skulle använda en BH som fick dina bröst att se stora ut och ditt ragg tänt på den detaljen och det visar sig att de är små när du väl tar av dig BH:n är det en annan sak. Om du tänder på stora kukar och tror dig ha hittat en partner och går hem med honom, väljer ut honom och lämnar alla andra med potential kvar, och han vecklar ut två tubsockor ur kallingarna och visar sin micropenis antar jag att du skulle känna ett uns besvikelse?


    Det betyder inte att ingen tänder på/tycker om hängbröst, små bröst, mindre kukar etc., bara att det visade sig att verkligheten inte matchade förväntningarna.


    P.S. Hygien är en sak, men man kan ha problem med många olika saker i det häradet man inte kan göra något åt. Svettningar, eksem, flytningar och en massa annat. D.S.

Svar på tråden Har du blivit besviken på någons kropp vid sex?