• Anonym (Kaffedraken)

    Flyga med sjuk 14 månaders?

    Nej, nej, nej... Vi har haft en resa inbokad i över ett halvår, flyg + hyrt lägenhet i 10 dagar (för att träffa mina föräldrar som är i Spanien en längre tid)

    Nu ikväll vaknade sonen till och hostar och hostar och jag hör att han låter väldigt hes!! Känns inte varm ännu men det vet man ju inte hur det blir.. Han är 14 månader.. Vi ska flyga Imorgon kl 15 från Arlanda!! Hur tänker ni? Är det helt galet att ge sig iväg? Såklart om han har typ 39 grader imorgon så kan vi ju inte slita med han... Men om han hostar o är förkyld utan feber, hur hade ni gjort?! Det här var verkligen så typiskt......... :/

  • Svar på tråden Flyga med sjuk 14 månaders?
  • Anonym (Kaffedraken)

    Tack för era svar. Ligger här och väntar på att han ska vakna, för att se hur han mår.. Spontant tänkte jag "Åk!" Han blir ju säkert frisk om nån dag eller två och då sitter vi här.. Mamma o pappa har hämtat nycklarna tilllägenheten, fixat frukost som finns på plats, bäddat osv. Veeerkligen ansträngt sig.. Tar så emot o inte åka.. Å i så fall måste vi till en akut (lördag ju) för att få läkarintyg för att ev få tillbaka pengarna.. Å där lär manju ändå dra på sig nåt mer skit... Å jag hoppas att han inte e för dålig!!

    Känner ba "släng i alvedon så kan han sova på planet" och vi blir hämtade på flygplatsen så det är heller inget mission när vi kommer fram som blir jobbigt för honom.. Men samtidigt tar det emot o ba "Egooo"

    Nä får se hur gan mår när han vaknat först o främst.. Natten var sådär :/

  • Anonym (Kaffedraken)
    Tow2Mater skrev 2017-11-10 23:23:23 följande:

    Skulle gett febernedsättande och farit. Och hoppas de inte stoppar en vid gaten.


    Stoppar vid gaten? :O
  • Anonym (Kaffedraken)

    Vi åkte. Ingen feber på hela dagen, inte allmänpåverkad.. Pigg som vanligt men hostat till och från. Sitter nu på planet och han sover i famnen.

Svar på tråden Flyga med sjuk 14 månaders?