Forum Oro för missfall - Gravid
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Brunröda flytningar?

  Lör 11 nov 2017 12:33 Läst 2890 gånger Totalt 2 svar
  Lör 11 nov 2017 12:33

  Hej,

  Jag är väldigt osäker på om jag kan vara gravid eller om mensen är på G eller missfall eller vad det nu möjligtvis kan vara.

  Jag och min pojkvän försöker med barn och jag skulle ha mens för 2 dagar sedan. Istället har jag haft mestadels bruna flytningar med en liten skvätt mörkrött i. Har haft lite ont i nedre del av magen på vänster sida, känt mig illamående till och från om dagarna, känt mig yr och varit uppsvälld. Brösten kan vara lite större men ser ingen direkt skillnad utan det känns endast så. Kissar rätt ofta och har allmänt en konstig känsla i kroppen. Borde jag göra ett test eller kan det vara mens?

  Min mens är regelbunden och jag känner alltid av när den ska komma och känner igen det, men nu känns det annorlunda och jag har inte känt av i kroppen att min mens ska komma. Brukar alltid innan mens ha ömma bröst och bröstvårtor men inte denna gång.

  Förstår att det är svårt att veta men tacksam för alla typer av svar.

 • Lör 11 nov 2017 19:22 #1

  Om du inte blöder mer så tucker jag att du ska göra ett test.

 • Sön 12 nov 2017 00:27 #2

  Omöjligt att säga säkert utan ett test givetvis, men det jag kan säga är att jag hade sådana blödningar kring när mensen skulle komma i den här graviditeten, och jag var ju gravid och det har gått bra hittills (v.37 nu) Ta ett test!


  Gravid med en liten pojke, 1:a barnet BF 7/12 -17

FRÅGA BARNMORSKAN

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll