• Äldre 11 Nov 12:57
    14762 visningar
    99 svar
    99
    14762

    Julbord med jobbet, dricka innan?

    Haha präktighetsbyxan Klart man kan ta sig ett glas vin , en öl eller annat innan julbordet. Det handlar ju inte att man ska ragla runt bland julskinkan och sillen. Men man har ju sett nu bland vissa  här på FL att lite alkohol är synonymt med råfylla.Synd....


    Goodness me
  • Äldre 11 Nov 13:37
    #9
    Anonym (Fia) skrev 2017-11-11 13:31:57 följande:

    Eeh...om ni tänker något längre så kanske det är någon annan i personalgruppen som upplevt obehag? Utsatt för ngt, eller bara som sagt upplevt något som är tråkigt? kanske någon av de övriga har alkoholproblem? Korkat att tjata om att chefen är "präktig" när ni inte har en susning. Blir det grova skämt, sexistisk jargong, ngn "mobbad"? Sexuella trakasserier? Man behöver inte klassas som 'full' för att ovanstående inträffar, räcker nog långt med "glad i hatten". Kanske andra kulturer på jobbet som är med, som har svårt för för mkt alkohol? Särskilt om det är någon i personalgruppen som gjort bort sig, blivit apfull tidigare, kanske nyligen? så är det väl ett genomtänkt sätt att att påpeka detta för alla, och inte hänga ut Pelle eller vem det än må vara. Julbord är ändå under arbetstid! Smart chef tycker jag.


    Mig veterligen 'r julbord inte under arbetstidstid, inte på de jobb jag haft iallafall. Helt frivilligt att gå. Och de flesta håller sig nog någorlunda nyktra . Inte så kul att möta sina kollegor om man blivit drängfull.
    Goodness me
Svar på tråden Julbord med jobbet, dricka innan?