Inlägg från: MarkrWa |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Flytta till USA

    Jag hade samma ideer för många år sedan. Kollade upp lite fakta då. Det är 2 ekonomiska hinder. Det ena handlar om uppehälle. Uppfyller du villkoren så slipper du ansöka om Green Card Lottery villet ändå skulle gett dig en minimal chans. Det andra är terminsavgifterna för 4 år. Räkna kanske med minst 250 000 dollar bara där. På de dyraste minst det dubbla.

    Grundtesen är att du bara kan komma dit på 2 sätt. Du betalar miljontals kronor eller smiter in illegalt. Precis som i Sverige kommer du att ypptas med tiden. Med din goda engelska kan du väl hitta på att du bott där i 7 år eller nått och arbetat pp npn däckfirma.

  • Anonym (Kaffedraken)

    Usa har samma problem som i Sverige. Det är illegalt att resa dit på turistvisum och inte åka hem men i realiteten får de tillstånd "im postum". Samma sak med afghanerna i Sverige. Vi vill alla vara snälla men drar lss inte för att bötfälla en canadensare ekker Nya Zeeländare som inte har rätt papper. Märkligt. Man får bestämma sig helt klart. Ska vi spela snälla leken kan vi vara snälla mot andra västerlänningar och backpackers som bara fått för sig att åka hit och bli svenskar

Svar på tråden Flytta till USA