Inlägg från: Dexter dot com |Visa alla inlägg
  • Dexter dot com

    Jobbig katt

    Hur många lådor har du och har du testat att byta sanden ? Vad för aktivering har han och hur aktiverar du honom. Hur mycket är han ensam ? Vilka metoder har du använt för att "uppfostra" honom så han förstår vad som är rätt och fel?

  • Dexter dot com
    sofiebee skrev 2017-11-11 16:36:35 följande:
    Har en stor, öppen låda som han verkar trivas med. Efter att ha testat oss fram så har vi märkt att det är en sån han vill ha. Testat massor av olika kattsand och har nu everclean.

    Leker med honom med olika leksaker, han har bollar som man stoppar godis i som han får trixa med lite. Men han slutar efter bara någon minut, så han verkar inte så intresserad. Just nu är han i princip aldrig ensam eftersom jag är mammaledig.

    Metod och metod, jag har visat för honom när han gör fel genom att hyscha, säga nej. Och han vet också att han gör fel eftersom han springer därifrån när man närmar sig. Belönar när han gör som han ska.
    Personligen hade jag testat med att köpa flera lådor och ställt på olika ställen och berikat hans miljö med hyllor och kojor efter väggarna eftersom han inte verkar nöjd med bara golvytan ( vilket få katter är ) och försökt hitta nån form av aktivering han gillar. Har du balkong så näta in den så katten kan sitta ute och spana.
Svar på tråden Jobbig katt