• hipste­rpappa­n
    Äldre 11 Nov 14:38
    6386 visningar
    30 svar
    30
    6386

    Är det hyckleri av media att bara hänga ut Martin Timell och Fredrik Virtanen men väldigt hych-hych om programledaren och komikern?

    Alla som följer #metoo drevet har väl inte missat att både Martin Timell och Fredrik Virtanen får schavottera medans två andra sexofredare alltid benämns "Den folkkära programledaren" eller "Den omtyckta komikern" utan både namn och bild i media. Kanske det beror på att den ena är kvinna och den andra har en annan etnisk bakgrund? Men visst är det löjeväckande då alla som läser på sociala medier ändå vet vilka det handlar om. Så är det kanske beroende på att det är mer ok att hänga ut medelålders vita män än kvinnor och invandrare?

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Är det hyckleri av media att bara hänga ut Martin Timell och Fredrik Virtanen men väldigt hych-hych om programledaren och komikern?
  • hipste­rpappa­n
    Äldre 11 Nov 15:02
    #3
    -1

    En talande bild om hur det hycklas i media

  • hipste­rpappa­n
    Äldre 14 Nov 13:44
    #6

    Att Lotta ens får jobba kvar på SR är pinsamt. Måste vara plågsamt för dom som blivit utsatta för henne att kanske dagligen tvingas att möta henne.

  • hipste­rpappa­n
    Äldre 14 Nov 14:02
    #8
    AndreaBD skrev 2017-11-14 13:48:08 följande:

    Det kan väl helt enkelt vara så att man nu har sett hur häftiga reaktionerna blir och då vill man vara helt säker att det stämmer innan man publicerar namn? 

    I England har de haft liknande skandaler för fem år sedan och då blev så många beskyllda och vissa var ju oskyldiga. En labour-politiker begick självmord! Då verkar det verkligen en bra idé att inte gå ut med namn för tidigt.


    Så att Martin Timell och Fredrik Virtanen fick löpa gatlopp i media är ok så länge det handlar om vita medelålders män?
  • hipste­rpappa­n
    Äldre 16 Nov 11:24
    #12

    Premiär snart på en bio nära dig

  • hipste­rpappa­n
    Äldre 22 Nov 07:51
    #15

    Hon skrattar säkert hela vägen till banken för lottlös lär hon inte gå

  • hipste­rpappa­n
    Äldre 22 Nov 18:33
    #22

    Talande att media ännu inte officiellt hängt ut Soran Ismail men hade inga problem med att outa Martin Timell för långt mindre allvarliga övergrepp. Det blir nästan komiskt att han fortfarande kallas "Den populära komikern" när alla som följer sociala medier på nätet länge har vetat vem det är.

  • hipste­rpappa­n
    Äldre 25 Nov 12:56
    #24
    K Kalle skrev 2017-11-23 19:25:12 följande:
    De avslöjar inte heller vem Kulturmannen är. Är det också hyckleri?
    Ja då hans franska rötter kan vara att det så fint heter "att fiska i grumligt vatten"
  • hipste­rpappa­n
    Äldre 26 Nov 12:22
    #26

    Det måste väl svida rejält för Roger Mogert (S) kulturborgarråd i Sthlm som nu avgår efter sexuella trakasserier? Nästa fem miljoner i avgångsvederlag är inte illa pinkat.

  • hipste­rpappa­n
    Äldre 3 Jan 13:29
    #27

    Skrämmande att vi numera ligger i samma liga som Sydafrika och Botswana när det gäller våldtäktsstatistik. Och köper inte förklaringar typ att anmälningsbenägenheten har ökat.

Svar på tråden Är det hyckleri av media att bara hänga ut Martin Timell och Fredrik Virtanen men väldigt hych-hych om programledaren och komikern?