Inlägg från: Anonym (Nja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nja)

    Det här med nakenhet....

    Kan ofta gå runt och lufttorka lite efter en dusch.. oavsett årstid så går jag nog runt naken en stund. 10-15 minuter kanske. Förutsätter att jag inte har besök eller nåt sånt, utan är själv såklart.

    I övrigt sträcker sig min nakenhet kanske till nån bar överkropp i hemmets skyddade vrå sommartid. Är så gott som alltid påklädd.

    / Man 38

    För ett tiotal år sen så sov jag ofta naken. Inte varje natt men några gånger i veckan.. funderar på att börja med det igen faktiskt det var riktigt skönt

  • Anonym (Nja)
    mbeng90 skrev 2017-11-16 20:10:34 följande:

    Precis som du. Meinma­a, är jag normalt naken hemma (när jag är ensam eller med särbon). Är inte så ofta naken i trädgården eftersom det är insyn från grannarna och från gatan.

    För mig är det en frihetskänsla att vara naken.


    Känner också en viss frihetskänsla av att va naken.

    Men den känslan är inte större än att fem till tio minuters lufttorkande efter duschen mättar mitt behov så att säga.
  • Anonym (Nja)
    Anonym (mor) skrev 2017-11-18 06:52:05 följande:

    Skulle jag gå naken här hemma så skulle jag FRYSA IHJÄL! Liksom det är inte ovanligt kallt här utan en fullt rimlig inomhustemperatur men ska man gå naken så bör det väl vara riktigt varmt? Jag tar knappt av mig fleecetröjan.


    Skulle också frysa här hemma hos mig om jag gick naken. Inte överdrivet kallt här heller, men inte tillräckligt varmt för att ta av sig kläderna och så varmt vill jag ändå inte ha det..
  • Anonym (Nja)
    Arboga skrev 2017-11-18 09:31:14 följande:

    Gäller knappast män.


    Vi människor är faktiskt djur.

    Män utsöndrar naturligtvis också dofter och "doftämnen".
  • Anonym (Nja)

    Är jag onormal som faktiskt inte vill se andra människor nakna? Skulle aldrig besöka en nakenbadstrand.

    Jag skulle faktiskt inte ha några större problem att bada naken på ett sånt ställe för egen del. Att ta av mig kläderna och spritt språngande näck promenera ned till vattnet och bada och sedan gå upp igen inför andras blickar. Nej det är inget jag inte skulle klara av eller så!

    Skulle faktiskt inte ens tycka det var särskilt jobbigt. Och då är jag ändå inte "superbekväm" med min kropp om jag ska vara ärlig.

    Visst, så skulle jag utan bekymmer klara av att göra det. Men bekvämt skulle det inte kännas! Skulle nästan vara betydligt mer obekväm med att vara omgiven av andra nakna människor, än av att själv vara näck. Vill faktiskt inte se..

  • Anonym (Nja)

    På badhuset duschar man ju naken inför andra. Tycker inte att det är jättebekvämt. Lika lite som jag egentligen tycker det är bekvämt att ha andra nakna människor nära inpå. Men det går ju faktiskt.. Det är inte så att jag tycker det är så hemskt att jag mår dåligt av det. Jag duschar i god ro så länge det behövs. Jag dröjer mig bara inte kvar onödigt länge i duschutrymmet.

  • Anonym (Nja)
    Anonym (Fhjhg) skrev 2017-11-21 17:31:40 följande:

    Fast det låter bara creepy. Poängen med nakenbad och nudiststränder är ju att man ska vara naken för att det är skönt och naturligt, inte för att män ska stirra på ens nakna rumpa och se den som sexuellt inbjudande. Jag gillar att vara naken och är det hemma, men det är pga män som du som jag aldrig skulle vara naken ens på ett nakenbad.


    Tror att nakenbad drar till sig människor som gärna är där för att glo lite diskret på andra.
Svar på tråden Det här med nakenhet....