• Anonym (ww)

    Kan han vara så bra?

    Jag tycker det låter som en helt normal vettig person. Det är hur han är på riktigt, när man lärt känna varann som är det som räknas. Han kan absolut vara jättebra, men det märker man inte på en gång. Att uttrycka sig fint och vettigt på nätet kostar inte så mycket energi, ärligt talat. Det är hur man är sen, inte bara på första dejten heller, som är det viktiga. 

    Min man som jag mötte på nätet är toppen! Allt du skrivit och faktiskt ännu mer, skulle jag kunna skriva om hur han var i början. 
    Dock kändes det nästan som en helt annan person när man väl sågs på riktigt. Det var lite som att man fick börja om och igen upptäcka hur han var. Vi är gifta idag så det föll ju väl ut :) 

  • Anonym (ww)
    Anonym (För bra) skrev 2017-11-16 22:51:06 följande:

    Update: han bad ännu en gång om ursäkt för att jag Fick vänta på svar och konstaterade att det här är hans höjdpunkt på veckan... vem är den här mannen?!

    Och nej det är inte sexistiskt att konstatera att någon man från dejtingsajt (spec tinder) nästan aldrig kan uppföra sig på det här viset. Alla jag stött på är riktiga as.


    Hoppas det blir bra då :)

    Jag mötte som sagt mannen jag är gift med idag via nätet och det var fullträff från dejt 1. Vi är så lika, tycker och tänker mkt i samma banor, vi förstår varann så himla bra! Match made in heaven (eller på nätet då Flört ). Håller tummarna att du får en liknande upplevelse. 
  • Anonym (ww)
    Anonym (Mums) skrev 2017-11-17 22:09:51 följande:
    Newsquote, tjejer gnäller vad det än är. Vi har bara en man i vår tanke, ladies fram mer er celebrity Crush I know you have One.
    Så omoget inlägg. Du måste bara ha pratat med 14åriga tjejer 
  • Anonym (ww)
    Anonym (För bra) skrev 2017-11-18 05:47:50 följande:
    Jag uttryckte mig klumpigt! Han var absolut trevlig men det är så uppenbart att han undanhållit saker när vi skrivit (han sa det tom själv) för att vi skulle ses! Det tycker inte jag är okej. Han visste att att hans bilder är totalt missvisande och det tycker jag är lögn. Därmed är han inte oskyldig. Alltså menade jag verkligen inte att han var sämre pga längd och sexyell erfarenhet utan snarare för att han ljugit om det för att få träffa mig. Då känner jag mig snarare DUM och bortgjord.
    Hm, oj, sånt är inte ok! 
    Så han ville bara se till att det blev en träff, till vilka metoder som helst?
    Jag var med om en som rökte trots att jag skrivit hur noga som helst att jag absolut INTE ville träffa någon som röker). När vi ses möttes trodde han att det inte skulle märkas. Han rökte inte under dejten men det luktade av hans jacka när han kom så jag frågade varför det luktade och då berättade han. Var samma sak, han ville möta mig. 

    Fast å andra sidan kan man ju se det som att nu har du svart på vitt. Du ägnade vadå, en timme av ditt liv till denna dejt och insåg att det här funkar inte. Nu vet du och slipper fundera mer. Hade ni skrivit i flera veckor till hade det ju varit värre. 
  • Anonym (ww)
    Anonym (För bra) skrev 2017-11-18 07:07:38 följande:
    Jag har också dejtat killar som varit korta men inte kortARE. Insidan var fin men det fanns ingen attraktion, får se om han vill fortsätta vara vänner :) det handlar mest om att han undanhöll/ missledde mig för att gagna/ få egen vinning av det på min bekostnad vilket inte är ok
    varför val du ha honom kvar som vän? 
  • Anonym (ww)
    Anonym (Gud) skrev 2017-11-18 01:05:40 följande:
    Man har ju sina krav, ska man behöva gå runt med en dvärg som folk kommer tro är ens son och som dessutom är oskuld. Vem vill ligga i sovrumet med en svettig darrande och nervös dvärg med förtidig utlösning.

    Han är äcklig.
    jag förstår att du är ironisk men alla verkar inte fatta det, man kalla inte folk dvärg, speciellt inte när de inte är det.  

    Ditt försök till ironi är bara otrevligt och lyckas uppenbarligen inte. 
  • Anonym (ww)
    Anonym (För bra) skrev 2017-11-18 07:03:34 följande:
    Han hade dels bilder där han både ser större och mer ?manlig? ut. Han har skrivit om hur mycket han gymmar. Vi har hintat om sex och liknande som antytt att han har erfarenhet (inte bara jag som tolkat in alltså). Han sa själv att han inte ville berätta hur han egentligen såg ut för att det är ?insidan? som räknas men nu hade jag klackar och blev längre på alla sätt. Utan att lämna ut honom vet jag att han varit väl medveten om vad han skrivit (jag berättar inte varför jag vet) och därmed har han medvetet fört mig bakom ljuset istället för att låta mig avgöra om jag vill ge det en chans. Nu fick jag en chock. Herregud jag tittade på dn lång smal kille och tänkte ?åhnej är det han? och sen dyker en kille upp som jag måste titta ner på. Situationen blev absurd.

    Jag hade sagt som det var alternativt INTE antytt något annat. Det är ju därför man ska träffas fort så att man inte får falska förhoppningar. Precis spm du skriver och han sa ville han få en chans men det måste ju finnas attraktion och jag blir inte attraherad av män som är mindre än mig och det vet han m tanke på vår tidigare konversation.
    Jag var med om en annan dejt där det enda jag kände igen från fotot var ögonen. Inte helt lyckat det heller. Jag stod och stirrade ett tag innan jag sa "jaha är det du?"

    Man kan väl konstatera att nätdejting kan vara svårt men att det alltid är bäst att vara ärlig och inte ljuga om uppenbara saker som foton. jag tror att en del är så desperata att de försöker vad som helst alternativt är så korkade att de inte fattar man ska syna bluffen. Även om man kan gilla en person när man ses så ligger ju ändå det där under och grubblar, hur ska man kunna lita på personen om det blir en fortsättning, när den så utan betänkligheter ljög för att få en dejt? 

    En kompis till mig fick kontakt med en snygg kille och hon visade mig, jag blev misstänksam då jag tyckte fotona var lite för proffsiga. Jag sökte åt henne och hittade att det var en fransk sångare. Ha! Skickade hela sidan till henne och de foton hon fått var plockade därifrån. Hon skrev till killen och konfronterade. De hade pratat om att ses så hon undrade hur i all sin dar han hade tänkt lösa det när de möttes? Då tog han bort sin profil! 
  • Anonym (ww)
    misil skrev 2017-11-18 06:50:33 följande:

    Jag gissar att han inte skrev att han är 170cm och oskuld eftersom alla snälla och fina tjejer genast då har dumpat honom på Tinder,och totalt struntat i hur han är som person.


    Också dum kommentar. Alla gör givetvis inte så (tex inte jag) min man som jag mötte på nätet är 171 och helt underbar Solig
Svar på tråden Kan han vara så bra?