• Anonym (Man38­)
    Äldre 16 Nov 18:58
    28960 visningar
    127 svar
    127
    28960

    Skulle ni kunna stanna trots att ni inte ville ha sex längre?

    I mitt fall så har jag alltid haft större lust än min sambo. Till slut har jag tröttnat på att inte känna mig uppskattad och få nån närhet. Tröttnat på att hon snarare ställer upp för min skull snarare än för att hon själv vill.

    Så nu är det jag som inte har nån lust. Har nästan fått äckelkänslor inför sex..

    Min sambo har dock samma lust som vanligt, den är nästan helt oförändrad. En-två gånger i månaden veckan innan mens.

    Själv önskar jag slippa helt.

  • Anonym (Man38­)
    Äldre 16 Nov 18:59
    #7

    Stannar på grund av barn.

    Förhållandet är också rätt bra i övrigt.

  • Anonym (Man38­)
    Äldre 17 Nov 13:41
    #44
    Anonym (PR) skrev 2017-11-17 09:50:51 följande:

    Varför stannar folk pga barnen? Har aldrig fattat det där (och ja jag har själv barn)! Blir skit irriterad på den ursäkten! ! Ur less! Barn är inte dumma och folk verkar tror att barn inte har en integritet och en hjärna! Hur barn mår när det uppstår en skilsmässa beror helt på hur ni vuxna hanterar skilsmässan. Om föräldrarna är överens och kan förbli vänner och ser till att sätta barnens behov först och låter livet fortgå som vanligt (inga större förändringar i det första året- ingen ny partner, varannan vecka om det går, ingen av er flyttar till en annan stad, ni fortsätter att skjutsa till aktiviteter och ni firar den första julen tsm) så kommer det gå bra. Men skiljer man sig och bråkar om allt, du flyttar till en annan stad, skaffar dig en ny som du dessutom introducerar till barnen alldeles för snabbt och inte kan komma överens med din x-fru om ngt så drabbar det barnen.


    Barn är viktigare än allt sex i världen för mig just nu.. Vill absolut inte va frånvarande. Det är inga bråk eller hårda ord här hemma. Vi lever ett lugnt och stabilt familjeliv och vi stöttar varandra som föräldrar till 100. Alla är snälla mot varandra..

    Känslorna? Åh nej... De finns nog inte där. Inte från nåt håll. Sex och samlevnad? Urk.. :/

    Min sambo vill inte separera.. Frågan har varit uppe, men nej. Hon behöver mig och hon utnyttjar mig på så sätt. Jag å andra sidan vill va förälder varje dag.

    Livrädd för en separation. Lagen är inte jämställd. Riskerar att i bästa fall få varannan helg ;(

    Riskerar att hon träffar någon annan..

    Riskerar att slita upp så mycket.

    Varför? För att få knulla?
  • Anonym (Man38­)
    Äldre 17 Nov 19:15
    #49
    Anonym (Lina) skrev 2017-11-17 15:48:20 följande:

    Jag är kvinna men hade heller aldrig stannat i ett förhållande där inte sex var en stor del av relationen. Sex har en stor del i min livskvalitet. 


    Det är såhär jag känner här och nu.

    Om två år kanske jag helt omvärderar min nuvarande situation. Tror inte jag lever med min sambo om fem år.. Men jag går heller inte runt och planerar ett uppbrott.
Svar på tråden Skulle ni kunna stanna trots att ni inte ville ha sex längre?