• Anonym (Hmmm.­..)
    Äldre 16 Nov 20:29
    17184 visningar
    61 svar
    61
    17184

    Jag tror min man skäms över mig

    Förstår att han skämdes när ni träffades. Det är inte friskt av en vuxen man att ragga på en liten tonåring. Kanske sitter de känslorna kvar?

  • Anonym (Hmmm.­..)
    Äldre 17 Nov 01:55
    #28
    Anonym (Hy) skrev 2017-11-16 21:24:49 följande:
    Ok, men som sagt så hade jag själv dragit öronen till mig om jag inte hade fått träffa någon under det året. Att man inte bor i samma stad är ju inget som man kan skylla på.

    Tror som andra att han skämdes och visste att ifall hans vänner fick veta hur gammal du då var så hade de sagt till honom att du då var för ung osv. Hade du däremot då varit runt 20 år så hade du säkert fått träffa vännerna rätt så snabbt och ni hade hittat på roliga saker ihop ibland.

    Undrar vad han nu säger till sina arbetskamrater och vänner om dig? Säger säkert inte att han inte vill att du ska hänga med utan säkert mer att du själv inte vill av någon anledning...
    Det tror jag också. Om vännerna är mer "normala" så fattar han nog att ingen hade velat behålla honom som vän om det kom fram att han raggar upp barn.

    Att förhållandet har hållet i 12 år på dessa premisser är otroligt. Strunta i julfesten och festa med dina vänner istället.
  • Anonym (Hmmm.­..)
    Äldre 17 Nov 11:13
    #36
    Anonym (Jag) skrev 2017-11-17 06:06:55 följande:
    Jag kan ifrågasätta att mina föräldrar lät mig flytta, men inte för att ?jag var ett barn?, för det var jag inte. Jag hade på många sätt mer livserfarenhet än vad min man hade.

    Nej.
    Nej tonåringar tycker alltid att dem är mer vuxna än dom faktiskt är.
    Sen förstår jag att du säkert var mer vuxen än din man som kanske hade stannat i utvecklingen av någon anledning?!

    En vuxen man inleder inte förhållande med ett barn.
Svar på tråden Jag tror min man skäms över mig