• Anonym (Hy)

    Jag tror min man skäms över mig

    Jag vet inte, men när jag var 16 år så hade jag absolut inte ens tänkt tanken på att bli ihop med en som var 10 år äldre. Då Max 5 år äldre resten var för gamla.

    Sen ville man gärna visa upp sin kille ute och hitta på saker med andra. Hade jag haft en kille då som gång på gång inte ville gå på nåt med mig, inte ville visa att jag fanns så hade jag tackat för mig.

  • Anonym (Hy)
    Anonym (Jag) skrev 2017-11-16 20:48:34 följande:

    Jag tyckte inte han var gammal.

    Vi gjorde och gör massor.. Bara inte med hans vänner..


    Visst, men iaf för en annan så är det en viktig del att kunna umgås ihop med vänner också och inte bara på tu man hand.
  • Anonym (Hy)
    Anonym (Jag) skrev 2017-11-16 21:00:45 följande:

    Vi bodde inte i samma stad första året, så när vi väl träffades hade jag inget intresse av att umgås med andra samtidigt. Det var inget jag öht funderade på förens vi flyttat ihop.


    Ok, men som sagt så hade jag själv dragit öronen till mig om jag inte hade fått träffa någon under det året. Att man inte bor i samma stad är ju inget som man kan skylla på.

    Tror som andra att han skämdes och visste att ifall hans vänner fick veta hur gammal du då var så hade de sagt till honom att du då var för ung osv. Hade du däremot då varit runt 20 år så hade du säkert fått träffa vännerna rätt så snabbt och ni hade hittat på roliga saker ihop ibland.

    Undrar vad han nu säger till sina arbetskamrater och vänner om dig? Säger säkert inte att han inte vill att du ska hänga med utan säkert mer att du själv inte vill av någon anledning...
Svar på tråden Jag tror min man skäms över mig