• Anonym (x)

    Jag tror min man skäms över mig

    Det är otydligt för mig om du satt dig ner och frågat rakt ut. Om inte, gör det.
    "Vi har varit ett par länge och jag får inte träffa några av dina vänner. Det känns jättekonstigt. Vad handlar det om?"

    Jag tycker också det var för ungt att inleda något med en sextonåring, men jag var för allt i världen sjutton när jag träffade mitt ex som var i mitten av de tjugo, och hade aldrig några negativa reaktioner på det under våra tretton år ihop. (Det fanns /tjej/bekanta han inte presenterade mig för men det handlade om att han låtsades vara singel när det passade visade det sig... Hans familj och närmare kompisar kände mig.) Jag tycker med andra ord inte att du behöver leta förklaringar i detta för att han idag håller dig "gömd". Det är många år sedan du var tonåring och ni var ett nytt par. Fråga honom i stället, utan att leta förklaringar åt honom.

  • Anonym (x)
    Anonym (na) skrev 2017-11-17 10:56:07 följande:

    Jag följer heller aldrig med på min mans jobbtillställningar.
    Ingen stor sak för mig.


    Det gör varken jag eller min man heller, och bara någon arbetskamrat jag umgås med privat har träffat min man. Men här handlar det som jag uppfattat det om att TS alltid hållits utanför alla sammanhang där hon skulle kunna träffa sin mans kompisar, arbetskamrater och viss utsträckning släkt.
  • Anonym (x)
    BossHoss skrev 2017-11-17 12:32:51 följande:

    Jag har inte läst hela tråden så det kanske finns någon kommentar.

    Men ibland så hur mycket man än älskar sin partner så vill man va lite ifrån denne, va med polarna och skoja ljuga och snacka skit som man inte känner sig bekväm med sin partner är med. Snacka om gamla tider, den där tjejen eller va fan som helst.
    Han kanske behöver den där tiden själv, inget fel i det och det betyder inte att han inte älskar dig mindre för det


    Helt sant. Men här handlar det om en partner som aldrig, i något sammanhang, träffar mannens vänner, arbetskamrater eller släkt.
  • Anonym (x)
    Anonym (Jag) skrev 2017-11-17 12:58:55 följande:
    Fast släkten har jag träffat. Det har jag också sagt i tråden. Det var bara i början han inte ville att brodern skulle veta av nån konstig anledning.. Resten av familjen visste redan innan jag träffade dem.
    Förstår. Jag tyckte jag såg något inlägg om att du inte deltog vid bröllop och födelsedagar men har väl sett fel.
  • Anonym (x)
    Anonym (.) skrev 2017-11-17 16:38:47 följande:
    Jag har heller aldrig tagit med min fru på någonting officiellt någonsin.

    Det har ingenting med det du tror, eller vad andra kvinnor här skriver, men det verkar som kvinnor automatiskt missförstår det här känslomässigt.

    Arbete är krig, och dit tar man inte kvinnor man behöver skydda, det gör en svag och innebär en onödig risk. Jag misstänker att det är så han ser det också.
    Samma sak med dina kompisars bröllop?
Svar på tråden Jag tror min man skäms över mig