• Anonym (chock­ad)
    Äldre 6 Dec 07:16
    228775 visningar
    1617 svar
    1617
    228775

    Min kille slog mig igår

    Jag kan inte tro att vad som hände inatt är på riktigt och jag vet inte hur jag ska hantera det. Att min pojkvän har ett sjukt temperament visste jag men att han skulle använda våld mot mig???!!

    Allt handlar om svartsjuka och när han druckit blir det alltid värre. Han tycker att jag flörtar med andra killar och framförallt igår tyckte han tydligen det (orkar inte ens förklara mig men nej det gör jag inte). När vi kommer hem så säger idioten ?Vi borde skita i det här så kan du gå tillbaka till att hoea runt med dina kompisar? då blir jag jävligt arg och säger nånting med ja då kanske man iallafall kan få en riktig orgasm. Han skriker då att jag är en h?ra och slår mig i ansiktet så jag i chock bara viker mig ner på golvet och gråter. Han ångrade sig direkt och bad om ursäkt tusen gånger och berätta hur mycket han älskade mig och ångrar sig. Det är första gången jag sett honom gråta. Vi både var fulla och jag vet inte hur det gick till men han började kyssa mig och plötsligt hade vi sex?!

    Alkoholen börjar gå ur kroppen och jag får bara mer och mer ångest och blir mer och mer chockad över vad som faktiskt hänt. Det är omöjligt att somna. Skulle ni förlåta honom? Eller känner ni lite att jag nästan bad om det?

  • Svar på tråden Min kille slog mig igår
  • Anonym (?)
    Äldre 6 Dec 07:21
    #1

    Ehm självklart inte? Dra ifrån idioten.

  • Anonym (Nej)
    Äldre 6 Dec 07:23
    #2
    -1

    Nej, du bad INTE om det. Det är lågbegåvade mäns sätt att försöka bortförklara sitt eget våldsamma beteende. Oavsett vad du sagt (vilket i ditt fall knappt var något) rättfärdigar det inte att din kille slår dig. Lämna. Har han slagit dig en gång kommer han att slå fler gånger. Visa respekt för dig själv, och ta hand om dig. Lämna.

  • Anonym (nej 2)
    Äldre 6 Dec 07:25
    #3

    Låter som att det är dags att gå separata vägar. 

  • Anonym (chock­ad) Trådstartaren
    Äldre 6 Dec 07:29
    #4

    Vi har precis köpt vår första lägenhet tillsammans. Det känns som en mardröm alltihopa.

  • Anonym (H)
    Äldre 6 Dec 07:41
    #5

    Dra net på alkoholen. Ni kan ju inte hantera den.

  • Anonym (chock­ad) Trådstartaren
    Äldre 6 Dec 07:56
    #6

    Varför vi var ute igår var för att vår gemensamma kompis fyllde 25 så vi brukar inte dricka till vardags. Men han skulle dock aldrig röra mig ifall han va nykter. Jag ska försöka sova nu så jag kan tänka mer klart sen

  • Anonym (L Ä M N A)
    Äldre 6 Dec 08:00
    #7

    Ta dina saker och gå, direkt. Första slaget är aldrig det sista. En man som gått över den gränsen kommer göra det igen.

    Du är ung, det finns så många bra och fina män.

  • Anonym (H)
    Äldre 6 Dec 08:07
    #8
    Anonym (chockad) skrev 2017-12-06 07:56:57 följande:

    Varför vi var ute igår var för att vår gemensamma kompis fyllde 25 så vi brukar inte dricka till vardags. Men han skulle dock aldrig röra mig ifall han va nykter. Jag ska försöka sova nu så jag kan tänka mer klart sen


    Helg eller vardag vad spelar det för roll? Nyktert och mysigt en onsdag och fylla, gräl  och stryk på helgen? Vad är det för liv? Ingen förtjänar att få stryk men att folk inte ser vad spriten gör med de som inte hanterar det är fan bedrövligt.
  • Äldre 6 Dec 08:09
    #9

    Den som tar till våld när den blir provocerad kommer göra det igen, har man dessutom kommit undan med det en gång så finns ingen anledning att hålla tillbaka.

    Dock tycker jag nästan att ett ännu värre problem är hans svartsjuka, att han (regelbundet?) inte tvekar att anklaga dig för saker du inte gjort och att han kallar dig nedsättande tillmälen.

    Jag har erfarenheter av liknande situationer, och det blir aldrig bättre. Han behöver jobba med sig själv.


    Vid god typografi ska horungar inte förekomma.
  • Äldre 6 Dec 08:10
    #10

    Lämna. Det kommer inte bli bättre. Han har passerat gränsen och kommer göra överklivet igen.

    Oavsett det fysiska så är det en ohållbar situation att leva med någon som inte litar på en. Det handlar inte om hans kärlek till dig och rädsla att förlora dig. Det handlar om hans egen rädsla att tappa kontroll. Det har ingenting med kärlek till dig. Det ör ren egoistisk egenkärlek.

    Jag var i flera år ihop med en mycket svartsjuk man, han slog mig aldrig men det kändes som att leva i ett glasfängelse. Och när något kostar ner än vad det ger då finns ingen anledning att stanna.

Svar på tråden Min kille slog mig igår