• Anonym (Sven)
    Äldre 9 Dec 12:31
    20870 visningar
    385 svar
    385
    20870

    Inte ok för män att rata tjejer för att de legat runt men....

    Anonym (Logik?) skrev 2017-12-09 12:20:21 följande:
    Kvinnor har rasat över att en del män inte kan tänka sig tjejer som legat runt samtidigt som de anser det helt ok att själva rata en man för att han är oskuld.
    Kvinnlig logik?
    Fast där är det ju din logik som haltar, många män och kvinnor ser fördelar med att träffa någon som är sexuellt erfaren, gör man detta så är oskuld inte mycket att komma med.

    Om man dessutom som du lägger ansvaret för den egna oerfarenheten utanför dig själv så blir det inte bättre, precis.
  • Anonym (Sven)
    Äldre 9 Dec 14:14
    #24
    +2
    Anonym (Logik?) skrev 2017-12-09 12:36:03 följande:
    Grundfel nummer ett: Jag är inte det minsta oerfaren.
    Jag hör till dem som fått skit från kvinnligt håll för att jag öppet deklarerat att jag inte kan tänka mig ha ett förhållande med en lösaktig kvinna. Sätt på henne, javisst, men förhållande, aldrig!
    Grundfel nummer ett är väl snarare din brist på logik, för att din ts ska vara argumentationsteknisk relevant så måste du göra om ett påstående fullständigt.

    Du skriver "Kvinnor har rasat över att en del män inte kan tänka sig tjejer som legat runt samtidigt som de anser det helt ok att själva rata en man för att han är oskuld" men det jämförbara vore i stället "Kvinnor har rasat över att en del män inte kan tänka sig tjejer som legat runt samtidigt som de anser det helt ok att själva rata en man som legat runt.

    För mig är trohet viktigt i ett förhållande, men man kan inte kräva retroaktiv trohet. Man kan heller inte kräva att kvinnor ska se till att manliga oskulder förlorar svendomen, och i synnerhet inte oskulder som gapar om att kvinnor är lösaktiga och därför borde förbarma sig över dem som inte klarar av att attrahera kvinnor på egen hand.
  • Anonym (Sven)
    Äldre 9 Dec 17:33
    #48
    Anonym (Logik?) skrev 2017-12-09 15:11:00 följande:
    Vem har talat om att kvinnor ska se till att män förlorar oskulden? Inte jag i alla fall. För de som anser att det är kvinnans fel att han inte får ligga är det inte faktumet att han är oskuld som är problemet utan nåt helt annat.
    Helt OT således.
    Och din brist på logik i ts, den tycks vara representativ för personer som klamrar sig fast vid en medeltida kvinnosyn.

    Liksom oförmågan att ta sig ur ett känsloläge där man inte förmår tänka och resonera rationellt.

    Jag tycker det verkar som Familjeliv fungerar som en magnet på så kallade män med liten eller ingen förmåga att attrahera kvinnor. Nåväl - får bara evolutionen ha sin gång kommer de här personernas del av vår genpol att bli mindre och mindre.

    Du skrev: "Kvinnor har rasat över att en del män inte kan tänka sig tjejer som legat runt samtidigt som de anser det helt ok att själva rata en man för att han är oskuld".

    Om du försöker resonera rationellt och granskar din ts kan det kanske bli uppenbart att dina argument är av karaktären ologiskt känslopjunk.

    Argumentationstekniskt mer korrekt hade varit : Kvinnor har rasat över att en del män inte kan tänka sig tjejer som legat runt samtidigt som de anser det helt ok att själva rata en man som har legat runt.
  • Anonym (Sven)
    Äldre 9 Dec 19:34
    #69
    Anonym (Logik?) skrev 2017-12-09 18:45:13 följande:
    Idioti! Det handlar om huruvida bagaget spelar roll oavsett om det är stort eller litet. Det inser du själv om du tänker efter.
    Nämen - har du får vana att kalla folk för idioter, bara  för att de påpekar att det finns brister i dina resonemang.

    Det håller inte i längden, vare sig att kalla folki idioter eller att påstå att kvinnor är lösaktiga-

    Be din lärare, din mamma eller din pappa om hjälp med att förså min synpunkt på att din trådstart är lika impotent som en medeltidsman som möter en kvinna som bejakar sin egen sexualitet.

    Återigen. Din logik har tsnavat på dina känslosträngar. Din ts stämmer inte, du blandar din puré med vuxenmat.

    "Kvinnor har rasat över att en del män inte kan tänka sig tjejer som legat runt samtidigt som de anser det helt ok att själva rata en man för att han är oskuld"

    Resonemanget präglas av känslopuré. Ska det hålla måste man ändra i sista ledet. enligt följande:

    Kvinnor har rasat över att en del män inte kan tänka sig tjejer som legat runt samtidigt som de anser det helt ok att själva rata en man som har legat runt
  • Anonym (Sven)
    Äldre 11 Dec 12:12
    Rumpelstiltskins skrev 2017-12-11 11:57:50 följande:
    Har inte läst ett enda svar men förstår inte varför detta ens står på agendan.

    JAG ratar en man för vilken jävla anledning jag själv vill. Skiter fullständigt i om den övriga världen inte tycker att min anledning till ratandet är legitim. Det är MITT liv och jag har, liksom alla andra människor, en självbestämmanderätt. 

    På samma sätt har en man rätt att rata en kvinna för att han tycker att hon haft för många sexpartners. Jag kanske tycker det är en trivial sak om man ratar en kvinna av enbart denna anledning men vad jag tycker spelar ingen som helst roll.
    Det räcker så väl med ett svar, ditt!
Svar på tråden Inte ok för män att rata tjejer för att de legat runt men....