• Anonym (Logik­?)
    Äldre 9 Dec 12:20
    20876 visningar
    385 svar
    +2
    385
    20876

    Inte ok för män att rata tjejer för att de legat runt men....

    Kvinnor har rasat över att en del män inte kan tänka sig tjejer som legat runt samtidigt som de anser det helt ok att själva rata en man för att han är oskuld.

    Kvinnlig logik?

  • Svar på tråden Inte ok för män att rata tjejer för att de legat runt men....
  • Anonym (Logik­?) Trådstartaren
    Äldre 9 Dec 12:36
    #8
    Anonym (Sven) skrev 2017-12-09 12:31:26 följande:

    Fast där är det ju din logik som haltar, många män och kvinnor ser fördelar med att träffa någon som är sexuellt erfaren, gör man detta så är oskuld inte mycket att komma med.

    Om man dessutom som du lägger ansvaret för den egna oerfarenheten utanför dig själv så blir det inte bättre, precis.


    Grundfel nummer ett: Jag är inte det minsta oerfaren.

    Jag hör till dem som fått skit från kvinnligt håll för att jag öppet deklarerat att jag inte kan tänka mig ha ett förhållande med en lösaktig kvinna. Sätt på henne, javisst, men förhållande, aldrig!
  • Anonym (Logik­?) Trådstartaren
    Äldre 9 Dec 12:54
    #13
    Anonym (Geraldine) skrev 2017-12-09 12:44:48 följande:

    Funderat något över orsak och verkan? Att ligga med många kan absolut ingå i ett självskadebeteende, men betyder det att man ska skämmas och få höra att det går rykten om en som en värdelös slampa? Och om en tjej ligger bara för att det är kul, vad gör hon då för fel?


    Just ligger runt!
  • Anonym (Logik­?) Trådstartaren
    Äldre 9 Dec 13:17
    #17
    Anonym (Geraldine) skrev 2017-12-09 12:56:32 följande:

    Varför är det fel?


    Ofräscht, snuskigt, slampigt.
  • Anonym (Logik­?) Trådstartaren
    Äldre 9 Dec 13:41
    #22
    Anonym (Geraldine) skrev 2017-12-09 13:23:40 följande:

    Det där handlar ju om din personliga värderingar, inte om hur det faktiskt är. Det är helt okej att du känner att du inte vill ligga med någon som haft flera partners före dig, men att gå därifrån till att kalla henne för en dålig människa är inte okej.


    Dålig och dålig, hon är inget för mig. Annat än att sätta på.
  • Anonym (Logik­?) Trådstartaren
    Äldre 9 Dec 15:07
    #27
    Jgzjfsussf skrev 2017-12-09 13:54:56 följande:

    Du får ligga med vem du vill precis som alla andra. Men att kalla kvinnor som gillar att ha sex för "lösaktiga" "slampiga" och "ofräscha" är gammalt, hederligt kvinnoförakt. En kvinna ska sitta hemma och virka under sin fars beskyddade öga, tills hon, fortfarande oskuld, gifts bort med en man.

    Att du kan tänka dig att "sätta på" sexuellt utlevande kvinnor men inte ha ett förhållande med visar ju vilken dubbelmoral du har. Blir inte du "slampig" och "ofräsch" av att knulla dessa smutsiga kvinnor? Manlig logik verkar minsann vara en självmotsägelse, eller hur?


    Det är inte mera kvinnoförakt än det är mansförakt att tycka en gammal manlig oskuld är skadat gods.

    Jag har inga åsikter om någon vill kalla mig för slampa eller har synpunkter på mitt sexuella bagage. Jag gör ingen skillnad på kön heller. Där är jag konsekvent .

    Det jag vänder mig emot är hyckleriet att kritisera ett kön för att ev bagage spelar roll och samtidigt se det irrelevant för det egna könet. Såsom att kritisera män som tycker det är slampigt med kvinnor som ligger runt men samtidigt anse att män som ät oskulder efter viss ålder är skadat gods.
  • Anonym (Logik­?) Trådstartaren
    Äldre 9 Dec 15:08
    #29
    Anonym (K) skrev 2017-12-09 15:04:17 följande:

    Då ska du själv också bli bortvalt för att du själv är en slampa som ligger runt! Du kommer aldrig få va i en relation. Man kan inte göra på ett sätt och sen själv kräva att bli behandlad annorlunda.


    Jag har haft flera långvariga relationer och jag ororar mig inte det minsta för att jag inte ska hitta en ny.

    Under tiden ligger jag som det behagar mig att göra.
  • Anonym (Logik­?) Trådstartaren
    Äldre 9 Dec 15:11
    #31
    Anonym (Sven) skrev 2017-12-09 14:14:37 följande:

    Grundfel nummer ett är väl snarare din brist på logik, för att din ts ska vara argumentationsteknisk relevant så måste du göra om ett påstående fullständigt.

    Du skriver "Kvinnor har rasat över att en del män inte kan tänka sig tjejer som legat runt samtidigt som de anser det helt ok att själva rata en man för att han är oskuld" men det jämförbara vore i stället "Kvinnor har rasat över att en del män inte kan tänka sig tjejer som legat runt samtidigt som de anser det helt ok att själva rata en man som legat runt.

    För mig är trohet viktigt i ett förhållande, men man kan inte kräva retroaktiv trohet. Man kan heller inte kräva att kvinnor ska se till att manliga oskulder förlorar svendomen, och i synnerhet inte oskulder som gapar om att kvinnor är lösaktiga och därför borde förbarma sig över dem som inte klarar av att attrahera kvinnor på egen hand.


    Vem har talat om att kvinnor ska se till att män förlorar oskulden? Inte jag i alla fall. För de som anser att det är kvinnans fel att han inte får ligga är det inte faktumet att han är oskuld som är problemet utan nåt helt annat.

    Helt OT således.
  • Anonym (Logik­?) Trådstartaren
    Äldre 9 Dec 15:41
    #35
    Anonym (M) skrev 2017-12-09 15:26:48 följande:

    Givetvis har man rätt att rata en presumtiv sexuell partner av vilket skäl som helst. Om man inte vill ha sex med någon som i ens eget tycke har haft för få eller för många sexpartners är det givetvis ens fulla rätt.

    Menar du ts att det är vanligt bland kvinnor att förespråka att män ska ha sex mot sin vilja och inte själva får välja vilka de ska ha sex med?

    Det har jag i så fallmissat helt.

    Att uttrycka sig nedlåtande eller otrevlig mot en person baserat på hur många sexpartner denne haft vet jag dock många som tycker är fel - och detta förstås oavsett om det handlar om att ha få eller många sexpartners. Att till exempel hävda att en man är en mes/ibte en riktig man eller liknande på grund av få sexpartners är givetvis fel precis som att kalla en kvinna med flera sexpartners för slampa. Men detta har ju ingenting med att rata en presumtiv partner att göra.


    Hur får du det till att jag menar att kvinnor tycker män ska tvingas ha sex mot sin vilka? Kan inte ens i min vildaste fantasi se hur man kan virra till det så.

    Det handlar just om att rata en presumtiv partner pga sexuellt bagage (oavsett om bagaget är stort eller inte finns alls) och att kvinnor rasar mot mig för att jag ratar tjejer med för stort bagage, att det är kvinnoförakt samtidigt som de inte anser att det helt ok att nobba en vuxen man pga att hans bagage är tomt och en del har dessutom en del hånande benämningar för dem.

    Själv har jag inga problem med om någon ratat någon pga bagage oavsett kön/ålder etc. Men jag har j-a problem med om man anser det ok för ens könet men inte det andra.
  • Anonym (Logik­?) Trådstartaren
    Äldre 9 Dec 18:45
    #62
    Anonym (Sven) skrev 2017-12-09 17:33:23 följande:

    Och din brist på logik i ts, den tycks vara representativ för personer som klamrar sig fast vid en medeltida kvinnosyn.

    Liksom oförmågan att ta sig ur ett känsloläge där man inte förmår tänka och resonera rationellt.

    Jag tycker det verkar som Familjeliv fungerar som en magnet på så kallade män med liten eller ingen förmåga att attrahera kvinnor. Nåväl - får bara evolutionen ha sin gång kommer de här personernas del av vår genpol att bli mindre och mindre.

    Du skrev: "Kvinnor har rasat över att en del män inte kan tänka sig tjejer som legat runt samtidigt som de anser det helt ok att själva rata en man för att han är oskuld".

    Om du försöker resonera rationellt och granskar din ts kan det kanske bli uppenbart att dina argument är av karaktären ologiskt känslopjunk.

    Argumentationstekniskt mer korrekt hade varit : Kvinnor har rasat över att en del män inte kan tänka sig tjejer som legat runt samtidigt som de anser det helt ok att själva rata en man som har legat runt.


    Idioti! Det handlar om huruvida bagaget spelar roll oavsett om det är stort eller litet. Det inser du själv om du tänker efter.
  • Anonym (Logik­?) Trådstartaren
    Äldre 9 Dec 18:47
    #64
    Anonym (opp) skrev 2017-12-09 18:39:00 följande:

    Mm, den har jag missat. Och jag orkar inte läsa igenom den. Kan du sammanfatta eller peka ut något inlägg med en tjej som ratar enbart pga att killen är oskuld? (Som är skrivet av en kvinna, alltså.)


    Finns flera som skriver att de skulle gjort likadant. Exempelvis Anonym(förstår henne). Det finns fler.
  • Anonym (Logik­?) Trådstartaren
    Äldre 9 Dec 20:22
    #72
    dream on skrev 2017-12-09 20:01:13 följande:

    Heja Sven! Du skrev det jag tänkte men jag tror det är bortkastat. TS har själv deklarerat i tråden att tjejer som ligger runt blir förstörda, psykiskt instabila och går bort som giftasmaterial, däremot går det bra att sätta på dem. En argumentation som tydligen anses helt stringent. Man kan ju annars tycka att det vore helt följdriktigt om kvinnor som gillar att ligga också uppskattar män som gillar att ligga...


    Visa mig var jag skrivit att tjejer blir psykiskt instabila och förstörda om de ligger? Att jag betraktar dem som omöjligt giftasmaterial är inte konstigare än att kviinnor ratat män som ligger runt eller aldrig legat alls.

    Eftersom du lägger ord i min mun som jag aldrig sagt kan jag lika gärna säga TACK för att du bekräftar att män inte får ta hänsyn till kvinnans bagage när han väljer partner medan det är helt ok för kvinnor att göra det!
  • Anonym (Logik­?) Trådstartaren
    Äldre 9 Dec 22:56
    #74
    dream on skrev 2017-12-09 22:18:20 följande:

    Jag ber om ursäkt. Det verkar som jag rörde ihop dig med din ryggdunkare från trådstarten. Era vadmalsdräkter är så lika. Fel av mig. Felet du gör är att du gång på gång blandar ihop kvinnor ( och även män) till en homogen massa. Alla män tänker inte likadant ( lyckligtvis). Det gör heller inte alla kvinnor (lyckligtvis). Personligen tycker jag att folk får rata på vilka grunder de vill, även du fastän jag finner ditt sätt att resonera problematiskt på flera vis.


    Utsäkten godtas.
Svar på tråden Inte ok för män att rata tjejer för att de legat runt men....