Inlägg från: Anonym (Rainbow) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Rainbow)

    FORUM VLCD/PULVERDIET 2018!

    Jag har också satt igång. Började träna för dryga två veckor sedan, har hållt 3 eller fyra pass i veckan (varannan dag) och nu är jag inne på tredje dagen med pulver. Kommer behöva ta det lite lugnt på gymmet, lätta vikter etc. Ska köra pulver i fyra veckor. Jag startade på 92 kg och målet är att under de här fyra veckorna minska minst 7 kg. Målet på sikt är 75. Jag behöver en kickstart för att hålla motivationen uppe men i förlängningen vill jag verkligen skapa ett nytt aktivt liv! Lägger till upplägget jag gjort i kalendern. 

  • Anonym (Rainbow)

    Tred


    Dansmamma skrev 2017-12-28 23:26:56 följande:

    Jag är med! Härligt att kunna peppa varandra! ????

    Jag startade idag och första pulverdagen (naturdiet)

    har funkat bra.

    Startvikt: 85kg

    Målvikt: 65kg

    Trivselkilon sen tidigare plus gravidkilon som ska bort!

    Kommer köra blandade pulver och varva med kålsoppa med olika kryddningar.

    Kompletterar med multivitamin och omega3 kapslar.

    Nu fixar vi det här tillsammans!

    Yes yes yes!!! ????????


    Välkommen! 
    Jag hade tredje dagen idag och hade sån huvudvärk mest hela dagen. Var på museum med ungarna men orkade inte riktigt :/ Har gjort detta en gång tidigare för typ 7 år sedan och minns att det var rätt mycket huvudvärk första veckan innan det gav sig. Tur att jag har semester nu :)
  • Anonym (Rainbow)

    Hur går det för er? Är det någon kvar? Jag startar dag 5 nu, minus 2.9 kg på vågen och kläderna sitter redan lösare. Igår var jag på gymet och det var rejält tungt. Kände mig yrslig men jag kunde ändå nästan genomföra passet. Struntade i de två sista övningarna. Har hört att cardio är nedbrytande under vlcdl men att styrketränings bara är bra om man orkar. 

  • Anonym (Rainbow)

    Nu har jag klarat min första vecka exakt enligt plan. Så nöjd. Jag la upp mitt schema högre upp i tråden och efter det skulle jag äta en vanlig nyårsmiddag, den kommer visa sig på vågen men det gick snabbt dagen efter att komma in i rutin igen. Nu är det bara tre veckor kvar :) 


    Det svåraste för mig är att få i mig allt vatten, satsar mot två liter per dag men idag är nog den första dagen det lyckades. Idag kände jag mig oxå så himla stark på gymet, sååå skönt. Förra veckan kändes det som jag skulle svimma.

  • Anonym (Rainbow)

    Det blir ju lite vad man gör det till apropå att det inte är så många inlägg... Min teori är att många är supertaggade på vlcd men att de kanske misslyckas efter 1-2 dagar och då slutar man skriva.

    Jag är inne på dag 10 och det känns bra men jag har haft galen huvudvärk i tre dagar. Har testat med en sån kesos-sticka och yup jag är definitivt i ketos. Ska man inte vara typ superpigg och ha massa energi då? 

  • Anonym (Rainbow)

    Hej och välkommen!
    Jag var tokslö och trött första dagarna men nu dag 11 är energin tillbaka. Dock så har jag så ont i huvudet på kvällen sen tre dagar tillbaka. Vägde mig imorse och har tappat 4.3 kg på den här 11 dagarna. Startade med en vikt på 92 kg och ett bmi på 29.7. Nu är jag på 87.7 och med ett bmi på 28.3.


    Novis skrev 2018-01-05 22:11:41 följande:

    Nämen tjenare allihopa!

    Hääär kommer jag!

    28 år, 172 cm, väger 85 kg. Har 3 barn. Pendlar oftast 0-15 kg upp å ner varje år.

    Men nu är jag taggad då sommaren är på väg!

    Mitt mål är 60-65 kg så det är en lång väg.

    Jag har både gymkort där jag åker till när barnen somnat på kvällarna.

    Och dagarna jag inte åker till gymmet kör jag löpband hemma!

    Jag startade idag fre 5 januari. Och ska väga och uppdatera min vikt här varje fredag morgon!

    Ps( skönare när man inte är allt för många på tråden då man hänger med allt skrivande

    Tycker jag iaf)

    Ska blanda både nyttig mat å shakes. Men kommer träna nästan varje dag!

    Körde ENDAST jordnötssmördieten i 1 VECKA i november och gym varje dag. den v. Gick ja ner 4,5 kg

    Men fyfaaan va man blir slö i kroppen å man har ej ork för ngt. Df tycker jag att ta ca 2-3 shakes om dagen å ÄT annat som kött, ägg, tonfisk, sallader emellan så man inte blir knäpp

    Av allt drickandet bara.

    nuuuuuu KÖÖR VIII FÖRFAAAN!


  • Anonym (Rainbow)

    Godmorgon! 
    Kul att det verkar gå så bra för alla! Jag är på dag 21 idag, har skött mig exemplariskt, dricker 2-3 koppar kaffe med lättmjölk varje dag, har tagit en bar istället för påse två ggr då jag glömt hemma och fortsätter äta mina 100 g skinka varje kväll annars bara 5 shakes per dag. Nu har jag knappt gått ner ett kilo på en hel vecka, känns så jäkla tröstlöst! Har hela tiden planerat att köra i fyra veckor men det är ju så att man tappar lusten...

  • Anonym (Rainbow)

    Vilken prestation, heja dig!


    djuptledsen skrev 2018-01-13 07:50:45 följande:

    Hallå där!

    Läser igenom allas utveckling och är otroligt stolt över disciplinen vi har här!

    Vill uppdatera er även hur det går för mig: dag 32 med allevo -100g protein + promenader 4/5 gånger i vecka runt 4-5km.

    -9kg!!!!

    Så nere på 96kg! Även köpt mig en crosstrainer som jag ska lägga in i min rutin på morgonen speciellt nu under vinten. Men en mäktig känsla när maxvikten är på 110kg och ja kan nu utan problem köra på!

    Men vill även dela med mig att förra veckan v 3. Så fick jag min men. Dagarna innan så stod vågen helt still. Samlade på mig en del vätska. Men jag kämpade på som vanligt! Inga unnandes förutom 1-2 gånger i veckan något färska bär/frysna

    Men tränade på och bara dagens efter mensen var igång så började ja märka all vätska försvann blev mindre svullen och vecka efter gått ner -3 kg!

    Om jag kan, kan ni!! Puss på er!


  • Anonym (Rainbow)

    Idag dag 26 för mig med shakes...Sista dagen och vecka 4/4 avklarad på tisdag. Så jäkla skönt och jag är så jädrans stolt över mig själv. Jag har gått ner 6.5 kg. Har knappt tappat någon vikt senaste veckan men har minskat i centimetrar. Ett par byxor som jag inte kunde stänga för en vecka sedan kommer jag i nu så det händer grejer även fast det inte syns på vågen. Heja alla!

Svar på tråden FORUM VLCD/PULVERDIET 2018!