• Anonym (F)
    Äldre 23 Dec 23:14
    9296 visningar
    31 svar
    31
    9296

    Panik, gravid & har redan två barn

    Anonym (XxX) skrev 2017-12-22 17:38:13 följande:

    Klart man kan ångra ett barn, det är det många som gör men det pratas inte högt om det. Det är bara du och din man som kan ta beslutet, och i slutändan så är det enbart ditt beslut eftersom det är din kropp som det handlar om. I ditt läge hade jag själv gjort abort.


    Ja, visst är det mång som ångrar att de skaffade barn just under de jobbiga småbarnsåren. Tycker jag man hör rätt ofta. Men knappast att man ångrar sina barn på äldre dar.
  • Anonym (F)
    Äldre 23 Dec 23:37
    #13
    Anonym (TS) skrev 2017-12-23 23:30:53 följande:

    Vi kan prata med varandra bra ändå utan kurator så det är inga problem men en himla jobbig sits. Kroppen skriker att jag ska behålla men förnuftet säger ett annat.

    Ena sekunden vill jag & nästa är jag 100% på att göra abort.

    Försöker tänka långsiktigt.. hur länge sörjer man en abort & behåller jag barnet förändrar det hela vårat liv & jag vet inte om jag orkar med att börja om från början igen, min man vill ju inte & jag kan inte tvinga honom heller...

    Känns som jag redan har svaret men vill nog bara bolla lite tankar...

    Försöker & inte tänka så mycket på det men det är svårt när man känner hur det spänner & drar i magen & i brösten :(


    Vad är det i förnuftet som säger att du bör göra abort? Tror du inte fördelarna skulle väga över nackdelarna? Så underbart för dina stora barn att få ett litet (eller två ;)) syskon. Visst ni måste "börja om" igen men denna gången gör ni det tillsammans med två större barn som kommer glädjas lika mycket som ni med största sannolikhet kommer göra! Det handlar om så få år i ens liv som man får "börja om". Det går så snabbt.. Helt plötsligt är de stora och då har ni tre stora barn att följa genom ett helt liv och inte bara två.
  • Anonym (F)
    Äldre 23 Dec 23:54
    #17
    +1
    Anonym (TS) skrev 2017-12-23 23:50:24 följande:

    Det är väll det att jag sedan ca 6 mån sedan mår så himla bra & känner att det är nu vår tid börjar. Jag har varit väldigt stressad de senaste åren, haft höga krav & varit lite deprimerad emellanåt.

    Så bra som jag mår nu har jag inte gjort sedan vi fick barn & det är väll det som skrämmer mig, att jag ska börja lida av sömnbrist & bli slutkörd för då är man där igen.

    Vill aldrig mer hamna där. Då kommer det gå ut över hela familjen om inte jag orkar.

    Vet inte om jag vågar chansa med det...


    Ok, ja känner du att livet inte börjat förrän nu kanske du inte är menad att få fler barn. Gör abort och se till att skaffa preventivmedel!
Svar på tråden Panik, gravid & har redan två barn