• Anonym (Undrar)

    Är det själviskt att inte slicka någon i rumpan om man själv vill bli slickad i rumpan?

    Det här är kanske perverst och själviskt men jag älskar när min pojkvän slickar mig i  rumpan. Nu vill han själv inte bli slickad i rumpan vilket är tur för det hade jag totalvägrat. Min rumpa känns fräsch men en mansrumpa känns väldigt ofräsch och fyfan vad äckligt bara tanken på det äcklar mig. Men jag älskar att bli slickad i rumpan själv. Är det här dubbelmoral och fel resonerat av mig? Måste det vara "rättvist" och "jämnställt" vad gäller detta?

  • Svar på tråden Är det själviskt att inte slicka någon i rumpan om man själv vill bli slickad i rumpan?
  • Anonym (.)

    Nej, jag älskar att slicka tjejens rumpa, gärna samtidigt som handen är på klittan.. .men vill inte bli slickad där själv. Inget fel med din önskan.

  • Clark73
    Anonym (.) skrev 2018-01-04 00:07:05 följande:

    Nej, jag älskar att slicka tjejens rumpa, gärna samtidigt som handen är på klittan.. .men vill inte bli slickad där själv. Inget fel med din önskan.


    Du skrev det jag tänkte skriva....
  • Anonym (irrrk)

    Känner precis som du. Kan inte tänka mig att göra det på en man..men har gjort det på tjejer trots att jag inte älskar det,  och andra får gärna göra det på mig om de så insisterar;) Men jag har undrat lite varför det är så att jag har extra stort motstånd mot mäns rumpor? Förmodligen för att de oftast har betydligt mer och grovare hår i de regionerna och alltid varit öppnare med sina svinigheter som att fisa och vara allmänt snuskiga. Har mer inpräntade fördomar kring det och tycker det ser kinky ut i bögporren och inget jag dras till. Slickar dock betydligt hellre fittor och kukar och pungar;)

  • BurningDiamond

    Nej, men jag tycker att när man ställer 'krav' på saker så måste man vara beredd att göra det själv tillbaka. Om det är en grej båda är ömsesidigt OK med så är det inga problem.

  • Anonym (Samma)

    Jag känner samma. Turligt nog verkar många snubbar känna att det är ömsesidigt, dvs de tycker om att slicka men behöver inte bli slickade själva. Jag hade en kille som ville bli det, jag tände inte alls på det.

  • Anonym (Magiskt)

    Jag är kille och min tjej vill göra det på mig men inte att jag gör det på henne. Tycker inte du är egoistisk ts. Man får hitta sina vägar i ett förhållande.

  • Stårschan

    Ja, det är riktigt själviskt att inte ställa upp på att göra samma sak som man vill att någon annan gör. Det är DIN uppfattning att din rumpa är "fräschare" än en mansrumpa. Det är inte en sanning.

  • Anders 386

    Nej, jag tycker inte det är själviskt. Var och en gör det hen tycker om. Ingen ska "ställa upp" på något öht - båda (eller alla) ska njuta. Sex handlar om att ge - inte om att ta för sig på partnerns bekostnad.

    Men skulle din kille villkora det är det ju samma sak där - bara för dig att respektera det.

  • Pretorian IV

    Nä, så länge du inte kräver att han ska göra det på dig.

    Är likadan som din kille, har inget mot att göra det, noll intresse att få en tunga där på mig själv.

    Och håller helt med dig, tjejrumpor är generellt mycket fräschare!

Svar på tråden Är det själviskt att inte slicka någon i rumpan om man själv vill bli slickad i rumpan?