Inlägg från: vallakra |Visa alla inlägg
  • vallakra

    Kiropraktik = Kvacksalveri?

    Lider av mycket svår migrän som ofta utlöses av spänningar i nacke, rygg och skuldror. Har även en skada i ena skuldran som naturligtvis också bidrar.

    Jag har testat i stort sett all medicin som finns, en del har hjälpt marginellt.

    Som många andra med migrän är jag känslig för ljus och värme och jag har det alltså svårare på sommaren. Sommaren 2014 försvann i ett töcken av smärta och illamående. Jag släpade mig mellan sängen och toaletten och minsta ljusstråle skar som en blixt genom huvudet.

    Det var då jag fick tipset att besöka en kiropraktor. Jag var skeptisk först men beslutade att ge det en chans och det har jag aldrig ångrat!

    Jag bor i en liten stad så här finns bara en kiropraktor och han gav mig mitt liv tillbaka. Redan efter första behandlingen kändes det bättre och efter sex behandlingar var smärtan borta.

    Numera går jag till kiropraktorn en gång i kvartalet för att "mota Olle i grind". Känner jag mig spänd däremellan så går jag naturligtvis en extra gång.

    Jag lider fortfarande av migrän men numera kommer anfallen mycket sällan och varar kanske 12-24 timmar mot tidigare 2-3 dygn (utom 2014 då det var konstant i flera veckor).

Svar på tråden Kiropraktik = Kvacksalveri?