• Regnkappa

    BIM Februari

    Hej alla som inte tänker gå mens i februari!

    Vi försöker få syskon till vår 3-åring. Har lite vajsing med ägglossningen men äter nu letrozol och det har fungerat bra. Fick supertidigt missfall i oktober och nu har cykeln äntligen kommit igång igen. Är supertaggade på nästa försök. BIM ca 5/2.

  • Regnkappa
    DaniellaCal skrev 2018-01-10 20:25:53 följande:

    Jag fick skitjobbiga biverkningar när jag sluta med ppillerna, kände mig rejält skengravid mellan ÄL och mens..uff:( Hoppas inte det blir såhär varje månad!! (Jag testar med ÄL stickor men får aldrig utslag så gör kanske nått fel.. men kör Fertility Friend appen och tempar varje morgon! Funkar jättebra!)


    Jag var också säker på att jag var gravvo nu i januari. Det hjälper inte heller att cb är så generösa med spöksträck, tack för mind-fucket.

    Jag fick aldrig heller pos på äl-stickor men fin stegring. Trodde att jag hade äl men kollade upp det hos gyn och det hade jag ej! Då kan man ju fräsa på hur mkt som helst i sängen utan resultat...
  • Regnkappa
    Jag tyckte BIM listan i Januaritråden var så smidig att följa så tänkte vi kunde börja en ny här

    Kopiera gärna och skriv in er själva!

    BIM-lista

    5/2 epoxi
    5/2 Regnkappa

    Plus-lista
  • Regnkappa

    Hej!
    Snart dags med verkstaden igen. Tycker ni också att det är lite skönt under mensen och innan man ska börja hålla på och ta tester, analysera och pricka in rätt dagar? För att inte tala om den jävliga väntan på BIM. Det är skönt att liksom inte läsa av varenda tecken från kroppen eller tänka konstant på sekret och livmodertappar. En liten paus.

  • Regnkappa
    Erna90 skrev 2018-01-20 13:54:14 följande:

    Lite nyfiken på hur länge ni försökt få barn som är med i gruppen? Vi ger oss in på vårt 5e försök nu. Fick missfall förra året, då tog det sig på andra försöket. Under denna tiden har önskan varit sjukt stark att få syskon (har en 2-åring) och jag har svårt att tänka bort det vilket gör att jag kanske sätter för mkt press på mig undermedvetet som gör att det låser sig..


    Vi har en 3,5-åring som blev till på andra försöket. Nu försökt sedan april 2017 men upptäckte att jag inte ägglossade. FIck då letrozol och det tog sig på andra försöket, blev tidigt missfall i oktober och nu försöker vi för andra gången efter det. Svårt hur man ska räkna :)
  • Regnkappa

    Letrozole har gjort sitt, VUL säger ägglossning idag och testerna var positiva igår. Alla planeter står i en rak linje och jag väntar sådär lite casual på att min kille ska komma hem från aw så att jag lite spontant och utan press ska kunna förföra honom.

    Som det har sexats hemma hos oss denna vecka och nu börjar den satans symtomkarusellen. Jag vet att jag klämmer orimligt mycket på mina egna bröst mellan ÄL och BIM, är de inte ömma så lär de väl bli det...

    Denna gång SKA JAG INTE ta test före BIM. Vill någon gå in i en pakt med mig? 

  • Regnkappa
    Baraentilligen skrev 2018-01-26 05:59:45 följande:
    Kommer inte att testa innan bim men är på äl+10 så min mens är beräknaddet att komma lite före din kanske (:
    Å men då är det snart dags att testa ändå ju, så spännande!
    VI fick inte till det igår men har kört varannan dag sen mensen tog slut och så pallar vi inte på själva äl-dagen, så typiskt att falla på målsnöret!! Hoppas att vi kan ha chans denna månad ändå.
  • Regnkappa
    mindran skrev 2018-01-25 22:45:54 följande:
    Älskar ditt sätt att uttrycka dig på! :) Om det är någon tröst så är du inte ensam, jag är helt hopplös på att överanalysera symptom. (Senaste gången hade jag alla symptom i boken, fick till och med för mig att katten drogs extra mycket till mig och att det då betydde att jag var gravid) Jag ingår gärna en pakt med dig, jag är förutom en överanalyserare, en testmissbrukare av rang. (Jag har dock BIM senare än dig)
    Haha ääälskar att katten drogs till dig, ett av de bästa skensymtom jag hört!
    Jag lovar nu på heder och samvete att inte testa före den 8/2 (dagen efter BIM, listan stämmer inte ska ändra).
    När har du BIM?

    Är dock mäkta besviken då vi inte lyckades ligga igår (körde dagen före iofs). Ska försöka få till en liten omgång ikväll även om det är i senaste laget. Har haft varannan dag sen typ CD 8 så kanske kan ta sig ändå men lite snopet att det inte blev något just på dagen för äl. Å jag börjar redan bli knäpp och insnöad känner jag.
  • Regnkappa
    Ändrar då jag hade senare äl än väntat.

    BIM lista: 


    1/2 Lsr, Charliegris, Lebbmusen, MammaKA, MortillElla, Baraentilligen, kiwibear 

    2/2 Entriss 

    3/2 Rebeccccs, Minioni 

    4/2 hallonnpaj, DaniellaCall, Jeex, Josiesh, Bean95, Frips 

    5/2 Neptun, Erna90, Nathalie1992 

    6/2 Liten2018 

    7/2 Eal92, Saresj, epoxi, Regnkappa

    8/2 Filli01 

    9/2 XAHHA92, nellis93 

    10/2 Alexia91, Blåstjärna, Ampjot 

    11/2 Gabriela11, Tiiffany, Alma, mycat81 

    12/2 LunaLo, LillaMy08 

    13/2 maria1992 

    14/2 Lottch3n 

    15/2 Levisen 

    16/2 Billieblue, Lucifer91 

    17/2 Nardil, Grynet89 

    18/2 Jefare1 

    19/2 Stragge, Sofiaaa91, norrland91 

    20/2 Norrlandsbruden, Pasgetti mindran

    22/2 lyckligast80, Airmos 

    27/2 Meej

    PLUS lista:
  • Regnkappa
    Regnbågsmorsan skrev 2018-01-26 06:36:37 följande:

    Äl idag, så ska dra till Danmark. Håll tummarna att det går vägen denna gången.


    Men herregud så spännande!!! Jag håller tummar allt vad jag kan
  • Regnkappa
    kiwibear skrev 2018-01-26 11:13:45 följande:

    Kattsymptomet är fantastiskt! Har alltid haft katt innan, men nu har jag inte det. Inte konstigt att jag inte kan räkna ut om det tagit sig eller inte då! 

    Har själv insett att det eventuellt kanske kan vara så att jag har "viss problematik" gällande testkonsumtion. 

    "Det borde rimligtvis inte kunna ge utslag såhär tidigt MEN GE MIG PINNEN SÅ ATT JAG KAN KISSA PÅ DEN!" *heavy breathing* - Jag.

    BIM-6 och är testoskuld för den här månaden. Är stolt över mig själv. Det är en daglig kamp. Borde bära någon form av token i fickan som jag kan krama i handen och påminna mig själv om att vara stark när frestelsen knackar mig på axeln. 

    Amen.


    Mycket duktigt att hålla dig till BIM -6!

    Vi borde få en present varje dag som vi inte testar! Jag är på äl+/-0 och man vet ju aldrig, det finns säkert någon här på familjeliv som svär att de plussade i samma sekund som spermien nådde ägget.
  • Regnkappa
    mindran skrev 2018-01-26 21:06:19 följande:

    Jag vill inte ens räkna på hur mycket pengar jag har lagt ut på tester senaste månaden. För att inte prata om hur knäpp i skallen man blir när man har så mycket symptom och är helt övertygad om att det ska vara positivt - så är det toknegativt. "Men jag kanske ska ta ett till, det kanske var fel på det första?" Mvh gravt beroende.

    Bra jobbat! Nu har jag gjort en pakt med Regnkappa den här månaden, så jag får nog gömma testen som jag har kvar hemma. Jaa, anonyma testoholics, jag kan bli hedersmedlem, jag lovar att jag är en av Clearblues bästa kunder. Säger som Regnkappa, vi borde få något för varje dag som vi inte testar.


    Jag har ett enda test hemma. Har, för att hedra pakten, gett det till min kille som har fått gömma det.

    Mvh har ingen självkontroll alls
  • Regnkappa
    Minioni skrev 2018-01-27 14:09:50 följande:

    Gjorde ett test redan nu, clearblues digitala. Hade ägglossning förra veckan och idag visade testet gravid 1-2 veckor :O sitter i lite blandade känslor av glädje, chock och stress just nu. Trodde inte det skulle gå så fort! Slutade med p-piller 1 januari och har endast hunnit ha p-pillermens.


    Wow grattis, februaritråden börjar bra! Förstår chocken, är det första barnet?
  • Regnkappa

    Glad måndag. Jag säger också grattis (plus att jag är grön av avund)Tungan ute

    Jag måste pysa ut lite:
    JAG VILL BLI GRAVID NU! GAAAH!!!

    Så nu är jag klar. Älskar att dessa grupper finns med likasinnade så att man kan släppa ut lite galenskap och bespara omgivningen lite

  • Regnkappa
    Blixt3 skrev 2018-02-01 09:23:18 följande:

    Drömde om positivt test i natt, testade och det var positivt! Det blir andra barnet för mig o mannen:) fick missfall i oktober 2017 så nu håller vi tummarna att den vill stanna!


    Stort grattis!
  • Regnkappa
    mindran skrev 2018-02-01 11:32:51 följande:

    +1 på den. Väldigt välbehövligt att få pysa lite ibland! Men inte många dagar kvar till BIM nu! Själv väntar jag på ägglossning. Komsi komsi..


    Hoppas att den kommer snart, ibland kan jag bli så himla glad av ägglossning, som att nästan plussa.

    Har en sån dålig magkänsla av att det inte blev nåt denna månad. När jag har pussat innan har jag verkligen känt på mig att jag har varit gravid och nu...ingenting. Fast förra månaden var jag ganska säker på att få plus på stickan och tji fick jag. Min magkänsla har nog flippat. På äl+7 kan man ju faktiskt INTE veta.
  • Regnkappa

    Jag fick bruna spottings nu, 5 dagar före BIM, brukar inte få så tidigt men skönt att slippa vänta. Hoppar väl över till mars-tråden. Lycka till!

Svar på tråden BIM Februari