• Anonym (J)
    Äldre 11 Jan 09:06
    56140 visningar
    190 svar
    190
    56140

    Pappas fru tror att hon är inbjuden!

    Säg som det är . Att hon är inte bjuden.

    Det är inte värt att förstöra er semester för att undvika att någon som ogillar er blir sur.

  • Anonym (J)
    Äldre 11 Jan 09:11
    #7
    Stårschan skrev 2018-01-11 09:04:27 följande:

    Egentligen tycker jag att hämnd är löjligt och något man bör undvika, men om nu hon var så noga med att poängtera att ni inte hörde till hennes familj när ni var yngre, så är det väl payback time nu. Kanske hade hon till och med något sätt att uttrycka sig på förr, som hon nu kan få tillbaka i sitt eget ansikte?

    Karma!


    Håller med.

    Sen det handlar inte så mycket om ? hämnd ? att de vill ha en trevlig semester med sina nära och kära.
  • Anonym (J)
    Äldre 11 Jan 09:20
    #10
    Eveyn skrev 2018-01-11 09:16:42 följande:

    Om han hört om resan i efterhand hade inte spelat så stor roll. Vi brukar aldrig semestra ihop annars, så han brukar inte vara involverad i våra semesterplaner och vilka vi väljer att resa och umgås med.

    Våra födelsedagar brukar han fira genom att skicka en blomma och sätta in en peng på kontot. 

    Jag hade faktiskt aldrig förväntat mig att de skulle bli såhär intresserade av just den här resan, den här födelsedagen. Men det låter väl fint för dem. 

    Vi måste bara komma på hur vi ska lägga fram det. Vår pappa och hans fru kan vara rätt dominanta, milt sagt. Har de bestämt något de vill brukar de se till att det blir så. 


    Kom ihåg , du är vuxen , inte ett barn.

    Du behöver inte vara rädd för henne längre.

    Hon har ingen makt över dig.

    De kan inte följa med om de inte vet detaljer...
  • Anonym (J)
    Äldre 11 Jan 09:34
    #17
    Anonym (Sms) skrev 2018-01-11 09:30:50 följande:

    Du och din syster äger rätten till vem som får följa med så det finns inget sätt för dom att "få det att bli så" oavsett hur dominanta dom är förutom att ni tillåter det.

    Skicka ett kort och tydligt sms. "Hej. Angående den där resan du hörde mig och syrran prata om så är jag ledsen om det blev något missförstånd men du och *flickvännens namn* var aldrig menade att bli bjudna. Ledsen för förvirrningen."

    Riv av plåstret, det finns inget smärtfritt alternativ. Dom kommer att bli griniga men det är väl oavsett bättre än få resan förstörd.


    Precis. Vad är värre... De ( hon ) grinar och beter sig illa under en 2 veckors dyr semester och förstör allting , eller de grinar och surar hemma lite innan...
  • Anonym (J)
    Äldre 11 Jan 09:44
    #20
    Eveyn skrev 2018-01-11 09:39:31 följande:

    Helt rätt, det blev konstigt, Vi borde sagt det direkt. Men både jag och syrran blev så ställda, och fann oss liksom inte. Det har väl också på nåt sätt med vår knepiga relation att göra. Vi har alltid varit i underläge gentemot pappa och hans fru. Fått vara där på nåder men ändå förväntats finnas där för att synas på deras fina fasad. Jag har aldrig haft ett ärlig samtal med pappa om hur han har behandlat mig. Jag har bara glidit ur bild och hållit mig undan alltmer genom åren. Kanske dags nu att ta bladet från munnen och låta honom och frun veta vad jag tycker.

    Vår bror som är lite yngre än mig och syrran har blivit ännu värre behandlad av frun. Hennes son och vår bror är lika gamla och de blev hela tiden jämförda med varandra, till brorsans nackdel. Han blev också tvinga att åka till dem längre, när jag och syrran slutat åka dit. Han säger att han inte följer med på resan om pappa och frun kommer. Fast de ska ju inte komma, vi ska bara se till att säga det.

    Mamma skrattade högt när hon fick höra det här. Typiskt dem, tyckte hon, de ser till att hålla sig framme när det vankas något fint och storstilat som de kan glassa med. 


    Haha! De låter exakt som min far och hans sambo!
  • Anonym (J)
    Äldre 11 Jan 19:07
    #46
    Anonym (Usch) skrev 2018-01-11 17:37:25 följande:

    Har inte läst vad alla andra svarat och går säkert mot strömmen nu, men när jag läser vad du skriver känner jag direkt hur du under hela uppväxten varit svartsjuk på din pappas fru, och i det stora hela handlar det om att DU inte accepterat henne.

    Att utesluta henne från inbjudan är riktigt fult, och jag hoppas verkligen att din pappa i te heller kommer om du framför detta.

    Skäms!!!!!


    Att behandla barn illa under hela deras uppväxt är också fult.

    Om någon ska skämmas det är du.
  • Anonym (J)
    Äldre 14 Jan 20:20
    +1

    [quote=78368536][quote-nick]Hustru skrev 2018-01-14 18:08:55 följande:

    Vi har bara TS version, det finns alltid minst två sanningar.

    [/quote-nick][/quote]

    Oavsett vad som är ?sanningen? får pappans nuvarande fru betala för sin egen resa.

    Det är ingen mänsklig rättighet att få betald semester.

  • Anonym (J)
    Äldre 16 Jan 14:31
    Anonym (Tom) skrev 2018-01-16 14:28:53 följande:

    Fast, återigen, bara för att dina barn är otacksamma primadonnor som behandlar din man illa så kan du inte döma alla andra efter dem. Att du (och ev. ex) misslyckats med att uppfostra era barn måste du hantera själv istället för att ta ut din besvikelse över ditt misslyckande på okända människor på nätet vars situation inte alls stämmer överens med dina dysfunktionella familjeförhållanden.


Svar på tråden Pappas fru tror att hon är inbjuden!