• Anonym (inget­)
    Äldre 12 Jan 12:31
    12967 visningar
    83 svar
    83
    12967

    En pedofil - hjälp snälla!

    Normalt sett skulle jag tycka att det bara var att lämna honom ifred då han inte kan rå för sin läggning och inte agerat på sin böjelse. Men att han börjar prata mer och mer om detta och samtidigt inte ser något fel i sin läggning låter ganska oroväckande.. Tyvärr tror jag inte det finns något att göra, möjligtvis prata med honom om hur fel det är och uppmuntra honom att söka hjälp.

  • Anonym (inget­)
    Äldre 12 Jan 12:44
    #13
    Anonym (rädd) skrev 2018-01-12 12:34:14 följande:
    Inte vad jag vet iallafall. Han hade vägrat hjälp tror jag. Men att kontakta polisen och be dem söka igenom hans dator kan vara en idé.
    Polisen har ingen rätt att söka igenom hans dator bara för att han är pedofil. Såvida du inte vet om eller har sett att han har barnporr finns det inget att anmäla. 
  • Anonym (inget­)
    Äldre 12 Jan 14:33
    #34
    +2
    Anonym (rädd) skrev 2018-01-12 13:57:38 följande:
    Ja, det känns som det rätta att göra när jag tänkt igenom det. Att folk tycker att jag bara ska låta det vara skrämmer mig lite!
    Men det är knappast någon som vill låta en pedofil komma undan om han gjort något mot ett barn. 

    Grejen är ju att han inte har begått ett brott, du kan inte gå till polisen och anmäla att någon är pedofil. Polisen går man till för att anmäla brott. Polisen kommer inte att göra någonting för att du gå till dom och säger att du känner en pedofil, dom kan inte utreda någon för det. Det är inte lagligt för dom att undersöka hans hem, dator eller mobil bara för att han är en pedofil.
  • Anonym (inget­)
    Äldre 12 Jan 15:41
    #49

    Varför är du så rädd för att han ska få reda på att du skrivit tråden? Har han en historia av att vara våldsam eller vad?

Svar på tråden En pedofil - hjälp snälla!