• Äldre 13 Jan 09:13
    7330 visningar
    43 svar
    43
    7330

    Äntligen gravid

    Hej och grattis.

    Jag är också gravid efter 6 års kamp, i bagaget har vi upprepade missfall och flera ivf försök så jag förstår verkligen din oro. Jag har varit på flera ultaljud och allt ser bra ut, är i vecka 12 nu.

    saken är den att jag knappt haft symtom, möjligtvis under ruvningstiden men då hade kroppen massa andra hormoner, några dagar efter plus försvann de flesta symtomen och jag var orolig för missfall, runt vecka 6-7 kom hungern och det är mitt enda symtom och sitter fortfarande i, nu i vecka 12 har brösten börjat spänna lite , så lite symtom i början är ingen fara de kommer säkert lite senare,lycka till.

  • Äldre 13 Jan 13:49
    #3
    Orkide skrev 2018-01-13 09:23:39 följande:

    Tack för svar. Grattis till dig och din lilla bebis. Hur gjorde du för att slappna av. Jag kunde inte ens jobba torsdag och fredag.

    Vid mina andra graviditeter har jag varit hård i magen och haft vita flytningar men nu verkligen inga. En bränande känsla eller rinnande känsla i magen. Men det känns som tecken på missfall. Om tre veckor ska jag på ultraljud. Men sist såg vi hjärtat men fem dagar senare fick vi missfall så längtar bara till v 12.


    Tack. Jag tror inte jag har kunnat slappna av faktiskt, det var en jobbig ivf behandling denna gången,jag har svårt att fatta det än och nästa vecka är det dags för kub och jag är lika nervös som de andra ultraljuden.

    Jag hade förresten också som mensvärk de första veckorna, trodde nästan det var kört, det sticker även till i livmodern ibland och gör än idag.

    Vita flytningar har jag haft mer nu de senaste veckorna och i början knappt så mina symtom har kommit senare, hoppas du kan slappna av lite mer och njuta, kanske boka in ett ultraljud om några veckor som kan lugna? kram
  • Äldre 13 Jan 13:50
    #4

    förlåt missade att du ska på ultaljud, det är bra för det har hjälp mig mycket att man ser att där finns något..

Svar på tråden Äntligen gravid