• Queennr1

    Husdjursvägrares rätt att bestämma?

    Tja. Han har ju stått ut med att leva med katt i många år fast han inte vill. Så nu kanske det är hans tur att bestämma.

  • Queennr1
    bullen1984 skrev 2018-01-14 09:00:45 följande:

    Absolut! Skulle inte vilja att mitt barn växte upp med en sådan människa heller.


    Du tänker alltså att man är en dålig människa om man väljer bort husdjur? Så sjukt trångsynt. Trångsynthet är inte heller nåntoppenegenskao som förälder eller partner.
  • Queennr1
    Anonym (Sven) skrev 2018-01-14 13:32:01 följande:

    Människor som inte tycker om djur är människor som jag inte tycker om. Sen kan inte alla ta hand om djur själva pga olika anledningar men att tycka illa om djur, att vägra klappa, ta hand om och ge omsorg om en katt eller hund som man bor med visar att man är en dålig människa.


    Jag tycker om djur rent generellt. Är med i djurens rätt. Har räddat allt från katter, fåglar grodor och skit för att jag inte bara kunnat gå därifrån. Däremot skulle jag absolut inte vilja bo med en hund. Tycker de är rätt jobbiga och äckliga stor del av tiden. Och allt jävla hår på det. Visst skulle jag säkert klappa hundfan lite om han nu bodde härhemma och antagligen tycka lite om den ändå. Men skulle ha noll intresse av att klippa klor etc och när den skulle falla ifrån skulle jag verkligen inte vilja ha in en ny utan tycka det var rött skönt att slippa en hund härhemma. Att inte vilja dela hem med ett husdjur innebär inte att man är beredd att gå ut och skjuta katter med hagelbössa eller önskar dem ont.
Svar på tråden Husdjursvägrares rätt att bestämma?