• Anonym (M)
    Äldre 13 Jan 18:14
    78418 visningar
    388 svar
    +2
    388
    78418

    Min flickvän vill aldrig.

    Anonym (Frustrerad) skrev 2018-01-13 18:02:39 följande:

    Har frågat henne många gånger, hon säger bara att hon inte vill eller orkar. Men ligga och låta mig slicka orkar hon iallafall? 


    Det är inget fel inatt inte vilja ge oralsex själv men att gilla att få det. Däremot om du inte ville ge henne oralsex för att du inte får så är det inte okej att hon blir arg för det. Precis som det inte är okej att du blir sur/arg för att hon inte vill ge dig oralsex. Mab måste respektera vad ens partner vill och inte vill. Jämför med t.ex. analsex, säg att du gillar och ha analsex med henne där du är den som tar emot, hon gillar också det. Samtidigt skulle hon egentligen vilja att du tog henne analt också, men det vill inte du. Är orimligt av henne att bli sur över att du inte vill ta henne analt bara för att hon tar dig analt. Gillar du inte att ta henne analt så ska du ju såklart inte behöva göra det.

    Du får antingen välja att sluta ge henne oralt om det stör dig så mycket att hon inte ger tillbaka, eller så får du vara ärlig och säga att oralsex är en så viktig del för dig att du önskar öpper förhållande för det syftet alt. gör slut. Men var inte en skit som antingen går runt och är sur/arg på henne och/eller är otrogen.
  • Anonym (M)
    Äldre 13 Jan 18:48
    #11
    +2
    Anonym (Frustrerad) skrev 2018-01-13 18:35:06 följande:

    Finns det verkligen personer som älskar att få men aldrig ger tillbaka? Om vi vänder på det! Jag hade haft jättedåligt samvete om hon alltid gav mig en avsugning men jag gick aldrig ner på henne. 


    Det är klart det finns. Tror inte det är det vanligaste, men såklart finns det. Uppenbarligen. Din flickvän gillar ju att få men inte att göra själv.

    Okej, fast du du gillar ju att gå ner på henne. Blir liksom inte jämförbart då. Vad du vill är alltså att hon ska avstå från att få oralsex av dig? Att hon borde ha dåligt samvete? Känns som en rätt omogen syn, varför ska ni båda avstå något ni gillar (att hon blir slickad)?

    Som sagt, det är okej om du tycker oralsex är såpass viktigt att du inte kan tänka dig att vara utan. Men då får du lov att göra slut och hitta någon annan. Eller ha öppet förhållande om hon är okej med det. Men det är inte okej att din lösning är att ge henne dåligt samvete så hon gör det ändå eller är otrogen.
  • Anonym (M)
    Äldre 13 Jan 19:05
    #15
    +1
    Tobythegunn skrev 2018-01-13 18:57:55 följande:

    Så ja, get off your high horses. Jag tror de allra flesta går med på oralt för att göra det skönt för den andra. Liksom tänk om man inte kände något alls genom oralsex? Jag tror att JÄVLIGT många skulle strunta totalt i det. Därför gör man det mer eller mindre för den andras skull, tvivlar seriöst på att man skulle gå ner lika mycket eller alls om det inte gav den andre någon njutning alls. Ge och ta. Hört talas om det? Vill hon inte så fine. Men att tänka och fundera som han gör är det inget fel med. 


    Nej, det beror helt på hur man känner. Är det något min partner tänder på och får njutning av som jag själv inte tänder på men ändå inte inner avtändade och ogillar att göra, då kan jag absolut tänka mig att göra det för att jag gillar att få honom att njuta. Men är det så att jag finner det avtändande och inte gillar att göra det så ska jag såklart inte göra det heller. Skulle heller aldrig förvänta mig eller vilja att min partner gick med på något som han finner avtändade eller gillar, dels för att jag inte vill att han ska utsätta sig själv för det men också för att det blir ju inte njutningsfullt och tändande för mig i vilket fall om jag vet att han tvingar sig själv att göra något han inte gillar.
  • Anonym (M)
    Äldre 13 Jan 19:25
    #19
    +1
    Tobythegunn skrev 2018-01-13 19:13:20 följande:

    Men så som jag förstod det så har hon ju inte sagt att hon rentav ogillar det? Hon har mer eller mindre kommit med bortförklaringar eller så när det varit önskat, vilket tyder på att hon inte gillar det, visst, men ändå.

    Gillar hon inte oralsex kan hon ju säga det. Allt blir ju så mycket enklare då. Då är det ju upp till honom att avgöra om han vill ge henne mer än vad han själv får. 


    Ts säger att hon brukar säga att hon inte vill eller orkar. Är ts på det oklara med om hon verkligen ogillar det får han väl fråga.
  • Anonym (M)
    Äldre 13 Jan 19:38
    #22
    +1
    Tobythegunn skrev 2018-01-13 19:25:33 följande:

    Alltså jag menar själva akten att suga en kuk eller slicka en fitta gör ju en knappast kåt eller ger en själv någon form av njutning? Det är ju mer idén att den andra ligger och njuter som gör en upphetsad? Eller hur? Därför är själva akten i sig något man gör för den andre, jag tror många gör det även fast dem egentligen inte gillar själva akten, utan effekten som uppstår utav det man gör, liksom den andres njutning. Det är det jag menar med ge och ta. Annars skulle ju kvinnor och män använda oralsex till onani? Alltså en man ligga och slicka en lösfitta och en kvinna ligga o suga en dildo? Det händer säkert, men tror inte det är majoriteten.

    Kan ta ett annat exempel. Säg ett gift par, man och kvinna, mannen går med på att följa med på hennes balett lektioner även fast han HATAR balett och allt som har med balett att göra, varför gör han det? För att få henne att må bra trots att hela timmen han spenderar på lektionen är skittråkig för honom. Det är detta jag menar med att ge och ta.

    Det är samma princip där.

    Visst finns det människor som avviker från detta men det gäller nog inte majoriteten.


    1. Jag är en som tänder på och njuter av att suga av min sambo. Tänder på själva grejen i sig, inte enbart att jag gillar att han njuter av det (även om jag gör det d såklart). Men om jag vet att han inte njuter av det skulle min njutning försvinna direkt också. Men visst, är säkert många som inte tänder på akten i sig som jag själv utan enbar njuter och finner det tändande för att den andra njuter. Men som redan tagits upp så handlar det ju då om att man inte faktiskt ogillar eller finner avtändande, utan bara inte tänder på det i sig självt. Det låter som att ts flickvän faktiskt inte gillar det.

    Det andra exemplet tycker jag inte är jämförbart. Det är en jäkla skillnad på sex och andra aktiviteter. Dock skulle jag inte heller tvinga med min partner på något jag vet att att han avskyr och han detsamma. Man behöver inte göra allt ihop som par.
  • Anonym (M)
    Äldre 13 Jan 19:44
    #23
    +1
    Anonym (Frustrerad) skrev 2018-01-13 19:36:26 följande:

    Nej inte avstå, jag gör det frivilligt. Jag har ju aldrig försökt tvinga in snoppen i hennes mun, respekterar när hon säger att hon inte vill eller orkar. Men att säga att hon inte orkar när jag precis legat mellan hennes ben och gett henne orgasm är för mig obegripligt. 

    Om vi vänder på det, hon ger mig en avsugning och kommer, då hoppas hon säkert på att få det lika skönt men då reser jag på mig och säger, ja det var skönt, vad ska vi äta idag då älskling? Skulle inte hon känna sig besviken då och även tycka att jag var egoistisk?


    Tacka fan för det, hade du tvingat in din penis smackar vi övergrepp.

    Du hakar upp dig vad som du tycker är rättvist. Men det är inte så det fungerar. Prata med henne om huruvida hon faktiskt gillar/ogillar att suga av. För det är det det hänger på. Om hon ogillar det så spelar det ingen roll hur många gånger du slickar henne, hon ska inte behöva göra något hon inte gillar. Om hon säger att hon gillar det/tycker det är okej iallafall så får du fråga varför hon då aldrig vill suga av dig. Förklara att det känns lite konstigt och sårande att hon aldrig vill göra det på dig. Men, bara om hon säger att hon är okej med avsugningar, säger hon att hon inte gillar det så är det det. Slut på diskussion liksom, acceptera det bara.
  • Anonym (M)
    Äldre 13 Jan 20:03
    #25
    +1
    Tobythegunn skrev 2018-01-13 19:48:25 följande:

    "Men om jag vet att han inte njuter av det skulle min njutning försvinna direkt också" 

    Exakt? Det är ju detta jag menar! Du blir upphetsad av hans upphetsning. Blir du upphetsad av att sitta ensam och suga på en dildo? Jag tror inte det :)

    Jag kanske är jävligt dålig på att förklara (Svenska är mitt andra språk) så jag tror att jag inte blir riktigt förstådd. Men jag tänker mer filosofiskt på det hela. 

    Och vad är det egentligen för skillnad på sex (sex är en aktivitet) och andra aktiviteter när vi pratar vad som är moraliskt rätt eller fel?

    Du förstår mig verkligen inte. Du säger att du inte skulle tvinga med din partner med på något han hatar? Det är ju det som är grejen! Han vill ju göra det för DIN skull, han vill ju göra DIG glad! Det är detta jag vill lägga fokus på! Förstår du inte hur mycket vi gör för våra nära och kära som vi egentligen inte vill eller tycker om? Vi gör ju det för att att DEM ska må bra!

     


    Skrev ju precis att jag tänder på akten i sig också. Och på att min partner tänder. Men skulle han vara avtänd av det vi gjorde så skulle jag där och då själv bli avtänd, men jag finner ju fortfarande själv akten tändande i sig.

    Och nej, såklart jag inte blir tänd av att suga på en dildi i min ensamhet. Men inte pga att jag inte tänder på att suga i sig, utan för att jag tänder på att suga på en riktig penis. Precis som jag inte tycker det skulle vara tändande att bli slickad av en slickmaskin. Det är ju en människa som gör det tändande. Men det betyder nte t jag inte tänder på att få suga i sig.

    Vad som är skillnaden mellan sex och andra aktiviteter? Ptja, trodde det inte var något man behövde förklara. Sex är en väldigt intim och känslig grej. Du har (förmodligen) inte sex med vem som helst, men det finns många andra icke-sexuella aktiviteter som du kan göra med typ vem som helst. Du har inte sex med familj, men du kan göra en massa annat icke-sexuellt med din familj. Det är okej att äta ute inför andra, men det är inte okej att ha sex framför andra var som helst. Sex är inte på samma villkor som annat. Det bara är så.

    Men varför i hela friden ska min partner sitta med på något han hatar? Om jag vet att han sitter där och avskyr varenda minut så blir det ju inte roligt för mig, jag kan inte slappna av. Spelar ingen roll att han genomlider det för min skull, för det blir tråkigt för mig om han avskyr det.
  • Anonym (M)
    Äldre 13 Jan 22:17
    #35
    +2
    Anonym (Frustrerad) skrev 2018-01-13 21:27:55 följande:

    Jag skulle aldrig tvinga henne till någonting men vet hur skönt det är och saknar det så mycket.

    Jag har frågat henne om hon kan tänka sig suga av mig men då säger hon nej har jag sagt..

    Skulle aldrig lämna henne enbart för den biten, allt annat är jättebra mellan oss men tanken på att aldrig mer få uppleva en bra avsugning gör mig ledsen.

    Men visst analsex är hon inte värst sugen på men vi har det ibland så det är ju bra.


    Men har hon ju vart tydlig med att hon inte vill då får du acceptera det helt enkelt, sluta tjata/fråga om det. Känner du att du inte förstår varför så får du istället fråga varför helt enkelt. Inte fråga om hon kan änka sig att suga av dig, det har redan sagt nej på. Vill du veta varför får du fråga det istället, säg att du bara vill förstå hur hon känner kring det.

    Du kan inte tänka dig att lämna men du funderar på att vara otrogen? Då borde du lämna istället, eller köra med öppna kort - säga att avsugning är så viktigt för dig att du skulle vilja ha öppet förhållande. Vill du inte lämna och hon inte vill köra med öppet förhållande då får du bara ta och acceptera situationen för vad den är. Fokusera på sexet som är bra itället.
  • Anonym (M)
    Äldre 13 Jan 23:16
    #37
    +2
    Anonym (Frustrerad) skrev 2018-01-13 22:47:49 följande:

    Skulle aldrig klara av ett öppet förhållande, vill ha henne för mig själv och tanken på att komma hem och finna henne i säng med en annan skulle vara hemskt. Eller menar du att jag ska ta upp om att oralsex är viktigt för mig och fråga om det är okej att jag träffar andra tjejer som är villiga att göra det? Att hon är trogen men jag får njutning på andra håll ibland så att säga?


    Haha, det kan du ju våga fråga om du vill. Personligen hade jag fasiken funderat på om jag verkligen ville vara med en person som ville ha öppet förhållande åt bara ena hållet för sin egen skull. (Vill inte ha öppet förhållande alls, men hade en partner lagt upp det som så du är inne på hade jag blivit väldigt fundersam över om detta är en person jag kan vara med)
  • Anonym (M)
    Äldre 14 Jan 23:34
    #87
    Anonym (Frustrerad) skrev 2018-01-14 18:35:13 följande:

    Är det så min flickvän resonerar så kan hon väl säga så istället för att säga nej varje gång.


    Men du säger ju själv att du aldrig frågat henne varför.
  • Anonym (M)
    Äldre 27 Jan 16:47
    Crazydre skrev 2018-01-27 16:39:45 följande:

    Detta! Är måhända asexuell men har alltid ansett att sex ska vara till båda parters njutning. TS hävdar att han endast utför oralsex för att hans tjej ska njuta, MEN han har klart inget emot att göra det. Hans tjej däremot ogillar klart och tydligt att ge oralsex - däri ligger skillnaden.


    Galna är att detta påtalades redan i fjärde/femte inlägget i tråden och flera gånger av många olika sedan dess. TS är antingen extremt ego och kan inte se utanför sitt eget perspektiv och sätta sig in i hur saker kan vara för andra, eller så vill han inte förstå.
  • Anonym (M)
    Äldre 29 Jan 19:17
    +1
    molly50 skrev 2018-01-29 12:00:48 följande:
    Han vill att båda ska njuta. Inte bara en av oss.
    Anonym (Frustrerad) skrev 2018-01-29 18:54:13 följande:
    Den sista meningen, hade hoppats att min flickvän hade lite samma tänk där.
    Hon önskar säkert att DU hade det tänket, eftersom du uppenbarligen verkar vilja att hon ska göra något som hon själv inte vill och därmed inte njuter av bara för att du ska få njuta. 
  • Anonym (M)
    Äldre 2 Feb 21:45
    +1
    Anonym (Frustrerad) skrev 2018-02-02 21:08:16 följande:

    Nehe så bara för jag inte vill ha en dildo i röven så kan jag inget om sex? Bra slutsats. Bara för att din man lånar din dildo och använder på sig själv så äcklar det mig. Jag njuter av avsugningar och inget annat!


    Flr att du drar slutsatsen att man som gillar anal stimulans måste vara homosexuell. Inte för att du själv inte gillar det.
  • Anonym (M)
    Äldre 2 Feb 22:00
    +1
    Anonym (Frustrerad) skrev 2018-02-02 21:54:21 följande:

    Så även du lånar ut din dildo till din man. Spännande.


    Nej, han är inte intresserad av det. Men här bevisar du ju återigen hur omoget tankesätt och agerande du har.
  • Anonym (M)
    Äldre 2 Feb 22:11
    +1
    Anonym (Frustrerad) skrev 2018-02-02 22:07:55 följande:

    Jag är inte heller intresserad av en dildo eller att en man kör den i röven för anal stimulans. Kan du förstå det?

    Jag tänder på söta brunetter och oralsex.


    Lycka till TS, tror tyvärr inte du kommer få en lösning på dina problem då du verkar okapabel att ta till dig de resonemang som förts hör gång på gång.
Svar på tråden Min flickvän vill aldrig.