• Jooosen

    Vi som försökt med första barnet ca 1 år

    Långväntanefterdig skrev 2018-03-20 17:11:16 följande:

    Jag är sååååååååå orolig och nervös inför torsdag då det är dags för första mätet i utredningen. Ligger dumt till i cykeln så kommer troligtvis inte kunna göra spolningen.... men killen ska lämna prov och jag får väl en ny tid bokad efter nästa mems = ännu en månads väntan......

    Under tiden tränar jag som en idiot.... kan liksom inte ha tid över för då tänker jag sönder min hjärna.... fan att de ska va nått hela tiden. Hur jävla svårt ska de va å bli gravid egentligen?????? :'( frustrationen är stor som ni hör..... nu har jag iaf fått skriva av er lite. Lycka till nu alla ni som ff väntar på bim.


    Åååå förstår det! Samma här fast vår är om en månad! Men får man göra saker redan första ggn man e där? Trodde bara man typ pratade första gången. Fast det är kanske olika på olika ställen .. lycka till o hör gärna av dig efteråt!!
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    LLW skrev 2018-03-21 17:51:59 följande:

    Beklagar :( jag är på dag tre, börjar komma ur det värsta mörkret och planerar för nästa försök. Ren överlevnadstaktik för att fixa detta.. ska testa bisolvon, nått speciellt glidmedel jag hört om och köra varannandag från sista till första mensdagen.


    Ja men verkligen, överlevnad.. köpte bisolvon men har inte vågat prova det för läste om biverkning kan bli svampinfektion istället. O jag har redan lite problem med det... men vill fan testa haha. Hoppas det kanske funkar :) hur lång menscykel har du?
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    Långväntanefterdig skrev 2018-03-21 20:44:06 följande:

    Gaaaah..

    Har bara haft kvinnliga också... men den senaste jag var hos var riktigt vidrig. Ångrar att jag inte anmälde henne. Och när jag bokade tiden här fick ja aldrig veta att de skulle va en man... fick ett sms idag med påminnelse där de stod typ glöm inte besöket hos Dan imorgon.... ångesten då.... hahaa.... nä men asså allvarligt. Har så svårt att se en man gräva runt i fiffi liksom.... vet i fan om jag kommer palla det ?


    Jo då du klarar det! Dock förstår jag dig. Hade känts bättre men en äldre iaf än nån i ens egen ålder?! Men vet många som varit nöjda med manliga.
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    Långväntanefterdig skrev 2018-03-21 20:53:43 följande:

    Ja... alltså han verkar va runt 40. Finns bild på hemsidan på honom haha jag har verkligen spanat in allt.... men jösses. Ja vi får se helt enkelt. Imorgon vet vi hur det gick..


    Hör gärna av dig imorn o berätta hur allt kändes o vad ni gjorde, om du orkar :)
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    LLW skrev 2018-03-21 21:03:35 följande:

    Åh det har jag inte sett :/ alltid är det nått! Jag testar ändå, förhoppningvis blir ju barn en biverkning, haha! :)

    Jag brukade ha en väldigt regelbunden på 27 dagar, men senaste månaderna har det hoppat fram och tillbaka från 25-32 så jag vet inte alls vad jag kan förvänta mig längre :( känns jättejobbigt! Hur lång har du?


    Haha ja sant :p.. ska du ta tabletter? Min är oxå rätt regelbunden på 28 dagar. Men denna månad är den 33 suck. Men känns ändå om min cykel är rätt stabil.. alltid något trodde man men icke...!
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    Långväntanefterdig skrev 2018-03-21 21:15:12 följande:

    Ja men absolut. Jag kommer med en uppdatering när det är klart! Hade själv önskat fler berättelser att läsa kring det hela.


    Lycka till!!
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    Långväntanefterdig skrev 2018-03-22 14:11:14 följande:

    Så tjejer! Det är gjort och jag överlevde..

    Vi kom till kliniken, anmälde oss i receptionen och betalade. Träffade läkaren och gicl igenom lite vad som kommer hända. Vi pratade om hälsodeklarationen pch sen kom vi till den jobbiga gyndelen. Jag valde att göra den utan killen, så det var jag, den manliga läkaren och en kvinnlig sköterska. Dom skulle egentligen bara kolla hur det såg ut med hjälp av ultraljud sen skulle man komma tillbaka för en spolning. Dock så såg han på ultraljudet att jag preciiiiiis skulle ha ägglossning, ( jag som var helt säker på att jag redan haft äl ) det var liksom så nära så ägget kommer släppa idag liksom. Man kan fan inte lita på appar haha.... då hur som helst gjordes även spolningen direkt. Så skönt att inte behöva åka dit för ännu en undersökning. Allting såg bra ut och det var fri passage. Så nu är det väl hem och ligga då eftersom ägget konmer släppa idag. Håller tummarna.... eftersom jag bara gjort äl test typ 3 ggr på 1 år så kanske det inte är konstogt att de inte tatt sig... håller tummarna att sambons prov visar på bra simmare nu..

    Efteråt så lämnade vi båda blodprover och sambon spermaprov.

    Sammanfattat var det faktiskt en bra upplevelse, den manliga gynekologen var jättebra! Nu väntar bara provsvaren. Vi har bokat tid om mindre än 2 veckor och då får vi svar på proven.


    Men åh va bra att du kunde spola direkt!! Då vet ni att det är ?rent? till ägglossningen haha! Låter ju jättesmidigt Allting. Bor du i Stockholm? Känns som ni fick mycket gjort idag :). Vad ställde dom för frågor? Typ hur ofta man har sex o så? Hundra frågor : p
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    LLW skrev 2018-03-21 21:46:42 följande:

    Ja både min man och jag tänkte ta tabletter! Vi kör all in helt enkelt :)

    Åh det är precis som för mig förra månaden! Fan vad man hinner börja hoppas på de där 4-5 dagarna.. tankarna bara skenar iväg! Jag låter mig själv göra det faktiskt, jag tänker att om jag kan må bra ett tag så får det vara värt smällen när det väl är över. Så jag går och fantiserar om att jag är gravid tills jag inte är det längre! Besviken blir man ju i vilket fall så kan lika gärna vara glad medan jag kan!


    Ja som fan!! Dock visste ja att min ägglossning var 5 dagar sen så förstod att mensen oxå skulle vara det förmodligen. Ja jag tycker det är bra att du tillåter dig det!! Själv vågar ja inte. Ställer in mig på mens typ direkt efter ägglossning.. sorgligt men sant :/
    Försöker med första barnet sen april 2017
  • Jooosen
    Långväntanefterdig skrev 2018-03-22 15:39:09 följande:

    Vi gick i göteborg, ja vi fick ju gjort allt som behövdes, så himla skönt att ha det gjort. Så nu är det bara hem och sexa några dagar på raken å hoppas de tar sig. 4 april har vi återbesök och får reda på hur spermierna mår.

    Var faktiskt inte så många frågor, mer konstaterande kring hälsodeklarationen. Så det var skönt. Han sa att man pratar mer ingående nästa besök.


    Ah okej förstår! Skönt att ha det gjort iaf.!gjorde det ont att spola?
    Försöker med första barnet sen april 2017
Svar på tråden Vi som försökt med första barnet ca 1 år