Inlägg från: Baraentilligen |Visa alla inlägg
  • Baraentilligen

    BIM MARS 2018

    Hej!

    Hittade ingen bim tråd för mars så startar en nu. Har bim tidigast 1.3. Fjärde barnet, fjärde försöket. Hoppas på många plus i tråden! :)

  • Svar på tråden BIM MARS 2018
  • Baraentilligen
    Lindsey77 skrev 2018-01-28 12:24:58 följande:

    Klart vi måste få plus denna gång!! Du fjärde barnet, fjärde försöket. Jag femte barnet, femte försöket. Ha ha


    Vi håller tummarna för det ;)
  • Baraentilligen

    Kul att flee hittade hit! Eller egentligen inte, för roligare hade det varit om ni plussat förra månaden ;) Känns märkligt att tänka såpass långt som tills mars men vad kan man när cykeln är lång :) Hoppas på många fina plus näst nästa månad! ;)

  • Baraentilligen

    Jag har paus från tempandet denna månad men märkte igår att jag hade äl flytningar med en strimma blod i. Dagen innan hade jag molvärk. Ingen aning vad det handlar om, för äl borde jag inte ha så här tidigt eftersom jag har en lång cykel. Nåja, det lär väl visa sig om jag haft äl eller inte. Får alltid tokömma bröstvårtor efter äl så ;) Håller inte ens koll på vilken dag i cykeln jag är den här gången vilket är skönt, men vet såklart ditåt nog... Lär väl visa sig sen om mensen kommer i början av mars, eller inte :)

  • Baraentilligen

    Åh, hade bestämt mig för att inte räkna ut eventuellt bf datum innan jag fått plusset men nu gjorde jag det i alla fall och bf skulle vara på vår bröllopsdag. Hur perfekt vore inte det då?! (Kommer garanterat inte att bli gravid den här månaden bara för det...)

  • Baraentilligen

    Har spottings igen, men också äl flytningar deluxe! Har aldrig haft så tydliga äl flytningar förut. Ska ändå kolla upp mina spottings om de fortsätter. Borde väl kolla så att der inte är cellförändringar som orsakar blödningarna men det var inte så länge sedan det kollades sist... Tror att det är ganska kört denna månad i och med blödningarna men man vet aldrig. Har lite mer tålamod med att vänta på plusset nu än jag hade i början vilket känns så skönt! Försöker hitta det positiva med ett minus, som att jag inte behöver ha graviditetsillsmående under påsken ;) Jag lovar att jag inte är lika lugn närmare bim ...

  • Baraentilligen

    Äl igår eller i förrgår så nu är det bara att vänta ca 10 dagar. Börjar alltid småblöda innan mensen så det borde ske i slutet av månaden.

    Håller tummarna för er alla!

  • Baraentilligen
    Lindsey77 skrev 2018-02-17 14:08:57 följande:

    Verkligen! Kan inte alla göra en snabbpresentation så vi vet vilka som är här inne? :)

    Själv är jag 40 år, har fyra barn. Försökt med femman sen aug -17. Fick missfall i december.


    Född 91, har tre barn (7,6,4år) och har försökt få till fyran sen oktober 2017. Blev gravid med alla tre på första försöket så det här känns ju lagom irriterande...
  • Baraentilligen

    Ca 9 dagar till bim, men brukar småblöda dagen/dagarna innan så ca en vecka tills jag kan börja ana något. Tror dock inte att det här är min månad men aldrig vet man (: Blir en bra överraskning isåfall! Innan veckan än slut borde ägget ha fäst åtminstone ifall jag är/blir gravid?! Nå, håller tummarna för alla!! Fjärde försöket, fjärde barnet skulle sitta ganska fint ;)

  • Baraentilligen

    Äl+4-5 idag :) Tiden går snabbt den här gången! Hur skönt är inte det?! Om en vecka ungefär borde mensen dyka upp om det inte tar sig nu. Hoppas att det här blir en tråd med rekordmånga plus! Med andra barnet var jag med i en tråd där vi var 12 personer som skulle börja försöka och alla fick plus på första försöket! Helt otroligt. Nu har ju första försöket kommit och gått för de flesta här men en massa fina mars+ vill jag se (:

Svar på tråden BIM MARS 2018