• Meej

    BIM MARS 2018

    Jag hoppar också över hit. Gick över januari-mensen med flera dagar och har nu fått väldigt klumpig mens, som jag inte riktigt vet hur jag ska tolka..
    NC lägger min nästa BIM till 2/3, så jag går på det för tillfället. Det kan dock mycket väl flytta sig efterhand eftersom jag inte riktigt vet vad min kropp pysslar med just nu..

    Jag påbörjar en BIM-lista här nedan om det är okej?

  • Meej
    carnations skrev 2018-01-30 13:18:14 följande:

    Jag har också 2/3 då mensen kom igång idag. Kul att vi har samtidigt! :) ska nog beställa NC via länken jag fick av dig Meej.


    Helt synkade! Kul! Även om det så klart inte är lika kul att du också fick din mens idag..! Men förhoppningsvis plussar vi ihop nästa månad istället!

    Ja, gör det! Och hör bara av dig om det är något du undrar eller något som inte fungerar som du tänker dig!
  • Meej
    lovisaren skrev 2018-02-04 16:50:59 följande:

    Hej tjejer! Fick min mens idag på BIM+4 och hade verkligen hoppats på att det var bebis på väg denna gång, men får nu hoppa hit till BIM MARS-tråden. Har BIM 4/3 och hoppas veeeerkligen på att det blir plus denna gång (dock blir isåfall barnet född typ samma datum som min son menmen). Stort lycka till till er! <3


    Lindsey77 skrev 2018-02-04 17:37:12 följande:

    Blir samma för mig! Tror också det kan bli på samma datum...


    Haha, jag skulle också bli beräknad ungefär samma datum som min äldsta är född.. Så nu är det väl lite större chans att det faktiskt tar sig den här gången bara för att det ska bli lite mer spännande när det närmar sig.. Vore typiskt! :)
  • Meej

    Välkomna hit! Tråkigt, men kul för oss med sällskap! Den här månaden är förhoppningsvis vår månad!

  • Meej
    carnations skrev 2018-02-06 18:05:31 följande:

    Någon som har bra koll på Natural cycles och Flo? Har ej hunnit börjat tempa men har lagt in identisk historik i apparna. Mens 10 månader bakåt och resultat på ÄL-test sedan september. Ändå tycker natural cycles att jag ska ha ägglossning cd21 och Flo cd15. Normalt får jag utslag på testlagrets ÄL-tester cd16/17. Någon som kan göra mig klokare? Vill inte missa ÄL denna månaden.


    Jag har ju ingen erfarenhet av Flo men tänker att den kanske bara lägger in ett generellt medelvärde för ÄL trots testresultaten eftersom du inte tempat. NC verkar ju lägga lite sent även om ÄL borde vara någon dag efter stegringarna. Räknar kanske efter en generell lutealfas på 14 dagar? Kan det vara så? Säger NC till dig när den tycker du ska testa med ÄL-test?
  • Meej

    Välkomna alla nya! Nu jädrar kör vi och plussar riktigt många den här månaden!! Håller alla tummar och tår!

  • Meej
    Regnbågsmorsan skrev 2018-02-11 11:41:56 följande:

    Då hamnade jag med här då mensen kommit med full kraft. Fjärde inseminationen blev inget heller. Försöker ladda om för ett femte försök. Tar inte det heller får vi nog fundera på hur och om vi vill gå vidare. Kostar ju en del varje gång eftersom vi gör det i Danmark.


    Tråkigt! Ni får inte hjälp av landstinget? Håller tummarna extra mycket för er den här månaden då!
  • Meej
    PowerL skrev 2018-02-11 21:53:13 följande:

    Konstig fråga kanske men vilken ställning brukar ni ha nu när ni försöker bli gravida? Och ligger ni kvar en stund efteråt eller reser er direkt?


    Jag har också lärt mig att de spermier som är tillräckligt vitala tar sig in så fort att det inte är någon mening med att ligga kvar längre. Däremot har jag läst att olika ställningar kan främja olika sorters spermier och olika kön. Men jag vet inte om det bara är ovetenskapliga husmorsteorier..
  • Meej
    Regnbågsmorsan skrev 2018-02-12 14:19:44 följande:

    Långa köer till den vi tillhör dessutom har de inte så gott rykte i bemötandet mot samkönade par. Haft vänner som börjar inom landstinget men valt att bryta o ta Danmark istället.

    Har en son sen tidigare som är tillverkad i Danmark. De är fantastiska på den kliniken så ändå värt o ta kostnaden själv.


    Hemskt att det ska behöva vara så.. Och att det ska få vara så stora skillnader beroende på var i landet man bor!

    Vad heter kliniken i Danmark? Har vänner som strider med landstinget om att få syskonförsök då de blev lovade det när ettan blev till, men sen inte får det. Ingen får det här, men de blev ändå lovade när de började första processen. Men de börjar ge upp. Samtidigt har min bästa vän och hennes fru precis gått igenom insemination på samma ställe här hemma nu (landstinget) och är supernöjda. Så olika. Men de kommer ju inte heller få möjlighet till syskon.
Svar på tråden BIM MARS 2018