• Anonym (man2)
    Äldre 6 Feb 12:35
    37049 visningar
    423 svar
    423
    37049

    Du som Är feminist, se hit.

    Dum fråga TS, ingen manshatande feminist kommer någonsin erkänna att hon hatar män. Det är inte så hon ser sig själv.

  • Anonym (man2)
    Äldre 6 Feb 12:39
    #9
    Anonym (Man) skrev 2018-02-05 22:39:33 följande:

    Du kanske ska precisera vilken typ av feminister du vänder dig till?


    Din fråga är irrelevant, manshat finns inom alla feministiska ideologier vare sig man vill erkänna det för sig själv eller inte. Koncentrationen är kanske störts hos radikalfeministerna, eller så beror det kanske på att det tillåts visas mer öppet bland dem än hos andra. 
  • Anonym (man2)
    Äldre 22 Feb 21:07
    #57
    universalwoman skrev 2018-02-22 20:12:07 följande:

    Och jag kommer aldrig låta kvinnohatande patriarkat kväva kampen för kvinnors rättigheter.


    Det är precis så alla hatare rättfärdigar sitt hat mot andra. Du verkar inte vara något undantag.
  • Anonym (man2)
    Äldre 23 Feb 10:08
    #64
    universalwoman skrev 2018-02-22 21:53:22 följande:
    Bara anonyma modiga män här? ;-P

    Tänker inte ens svara på sådan oseriös fråga.

    Du vet mycket väl att kvinnor slåss för sin jämnställdhet över hela världen.
    Ja det är väl kanske det som skiljer den svenska feminismen från andra delar av världen. I andra delar av världen slåss man för verkliga reella orättvisor, i Sverige slåss man för rätten att vara lättkränkt och rätten att bete sig illa mot vem man vill och rättfärdiga det med historiska orättvisor.
  • Anonym (man2)
    Äldre 23 Feb 11:51
    #65
    Anonym (Her) skrev 2018-02-22 23:46:16 följande:

    Jag är nog ingen feminist, för jag hatar inte män, jag hatar människor i alla kön och modeller som är elaka och själviska och inte tar ansvar att ändra på sig. Vad hör jag till för grupp då?


    Du hör nog till den stora majoriteten med humanistiska och demokratiska värderingar som tror på alla människors lika värde utan att känna ett behov va att ty dig till någon speciell rörelse för inbördes beundra för att ha en identitet.

    Välkommen Skål
  • Anonym (man2)
    Äldre 23 Feb 15:22
    #69
    universalwoman skrev 2018-02-23 13:44:43 följande:

    Exakt hörni alla modiga anonyma män.


    Män OCH kvinnor, kan väl tilläggas. En hel del kvinnor, om inte en majoritet av kvinnorna i Sverige verkar undvika feminismen, undrar vad det kan bero på?
    universalwoman skrev 2018-02-23 13:44:43 följande:

    Sitt med armarna i kors och berätta hur dåligt alla andra har det som att rättfärdiga ert passiva sätt. Det skapar säkert förändring ????


    Ganska mycket är redan gjort, extremfeminsterna verkar inte riktigt ha fattat det pga kronisk offermentalitet.
    universalwoman skrev 2018-02-23 13:44:43 följande:

    Jag sa det en manlig bekant en gång när han klagade på vägtullar, att han ska tänka på exempelvis Afrika, där har ju många inte ens bilar! Han blev irriterad.. Synnerligt...


    Din bekanta blev nog mest irriterad över din extremt dåliga liknelse.
  • Anonym (man2)
    Äldre 23 Feb 15:41
    #71
    universalwoman skrev 2018-02-22 21:04:37 följande:
    Extrema uttalanden behövs för att väcka uppmärksamhet i en så stor sak som att kvinnor alltid, _genom alla tider_ har varit förtryckta och utsatta av män. Skapar extrema uttalanden debatter, väcker liv, i dessa viktiga frågor så är extrema uttalanden det som krävs. Sen är uttalanden en helt annan sak än den REALITET som kvinnor har & alltid har haft. Kan extrema uttalanden göra skillnad, debatter väcks, så är det helt klart värt det vs att en och annan man blir kränkt.
    Så det du säger är att.... kvinnor har rätt att bete sig som grisar för vissa män har gjort så någon gång förut mot kvinnor. Ja det är ju verkligen en konstruktiv mindset, piska fanskapen till lydnad så kommer allt bli skitbra 
     
  • Anonym (man2)
    Äldre 23 Feb 17:49
    #74
    universalwoman skrev 2018-02-23 16:14:07 följande:

    Det är så uppenbart att du är man.

    Att du inte har upplevt hur det är att vara kvinna.

    Det är ingen idé att diskutera med en priviligerad.

    Att vissa män har gjort så någongång förut mot kvinnor skriver du... Att vissa män har gjort så någongång förut mot kvinnor... Jag är ledsen men jag orkar inte ens ge mig in i en debatt när du ligger på en nivå som är så långt bort. Fridens.


    Wow vilken observationsförmåga, du lyckades luska fram att någon som kallar sig för man2 är en man. Imponerande. ...

    Fast problemet är ju att inte ens alla kvinnor håller med dig och din ideologi. Det flesta verkar ta avstånd från den så problemet landar nnog ändå inte på att inte förstå kvinnor utan på att förstå sig på hatiska och bittra kvinno.

    Och på tal om privilegerade så är du själv ganska privilegierad i jämförelse med de kvinnor som du använder som ursäkter för dina åsikter. Jag tippar på att dessa verkliga och inte inbillade offer skulle skaka på huvudet åt din offermentalitet.
  • Anonym (man2)
    Äldre 2 Mar 10:13
    #82
    -1
    universalwoman skrev 2018-02-23 18:11:18 följande:
    Klassiska argument haha jag kan bara skratta! Samma samma samma saaaammma argument hela tiden från män...

    Det finns ju kvinnor som inte tycker som du så därför har jag rätt... Jag är ledsen men jag Kan inte bara ta män som diskuterar som du på allvar. P&K

    (Kvinnohat leder till att kvinnor blir våldtagna och mördade på riktigt varenda dag.

    Manshat leder till att män blir ledsna i ögat när de läser kommentarer på internet.)

    Japp, samma argument mot samma idioti, Kloka människor börjar iaf misstänka att något är fel om det kommer så mycket kritik, korkade, indoktrinerade, extremistiska människor med sektmentalitet drar på sig öronproppar, rättar till skygglapparna och plöjer på som vanligt.

    Ja du har säkert rätt inom sekten, utanför kommer du märka att det inte är så många som håller med er och att de flesta tycker ni är ganska knäppa.

  • Anonym (man2)
    Äldre 10 Mar 15:49
    #87
    Anonym (orka) skrev 2018-03-04 07:28:59 följande:
    Och ditt svar kan i gengäld tolkas som att du tycker att somliga kvinnors (läs: bloggskrivares) manshat är värre än det högst konkreta kvinnohat som finns. 

    Jag känner ingen kvinna som hatar män. Faktiskt. Varken de som kallar sig feminister eller något annat. Men jag ser varje dag exempel på kvinnohat/kvinnoförakt från män. 

    T ex när en grupp män på mitt jobb satt och diskuterade SD-politikerns anmälan under MeToo-kampanjen. De hånade henne ganska friskt: 

    -Löjligt. Det kom ju fram att de hade varit tillsammans tidigare!
    -Ja, jag hörde det. De är ju fan inte kloka. 

    Underförstått: En kvinna har inte rätt att säga nej till ofredande från sitt ex. Det får hon acceptera, eftersom hon tidigare har låtit honom komma nära. 

    Den här sortens kommentarer hör och ser jag dagligen från fullständigt normala män. Ingenting som sägs om män kommer i närheten. 
    Om man ser allt genom polariserade glasögon och enorma skygglappar så är det kanske inte så konstig att man inte ser några spå av mansförakt. Samma problem som alla sektmedlemmar går igenom, massor med människor påpekar hur sjukt deras sekt är men själva kan de inte se något konstigt alls och drar därmed slutsatsen att det är alla andra som är fel på inte sekten. 
Svar på tråden Du som Är feminist, se hit.