Inlägg från: Anonym (aldrig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    har du någonsin sagt till en man att hans kuk är för liten?

    Nej skulle aldrig falla mig in. Har lite svårt att tro att någon kvinna skulle göra det om den inte var så liten att det var omöjligt att känna något möjligen.
    Däremot har jag sagt till killar att de haft för stor eftersom jag träffat flera av den varan eftersom det gjort ont, skapat komplikationer så att vi inte kunnat ha sex lika ofta. Man måste läka emellan..skitjobbigt. Föredrar en lagom på både längd och tjocklek även om det kan vara visuellt upphetsande med en kraftig och praktfull penis på samma sätt som ett par magnifika bröst som drar uppmärksamheten till sig. Men hur saker funkar i praktiken är viktigare likaså vad lillen kan göra med resten och hur duktig han blir på min kropp och intresserad av min njutning;)

  • Anonym (Kaffedraken)

    Nej skulle aldrig falla mig in. Men har aldrig träffat nån med liten penis av de ca 35-40 jag varit med.Några smalare men aldrig nån liten. De som varit lite kortare har varit breda och fylliga så vet inte hur en liten penis är eller känns och skulle aldrig säga det till nån.

Svar på tråden har du någonsin sagt till en man att hans kuk är för liten?